Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mióta van pikkelysömöröd, a...

Mióta van pikkelysömöröd, a tested melyik részén és milyen praktikákat használsz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 14:28
 1/4 anonim válasza:

Az anyukámnak vagy 10 éve.

Kezdődött a hajas fejbőrön, sokáig azt hitte, hogy csak korpa, aztán bőrgyógyász felvilágósította.

Most a kézfején van, a fején épp nincs. De volt neki intim helyeken is, pl szeméremajak, meg a melle alatt is. Ami létezik és gyógyászatban ismert dolog használta már. Egyszer kapott valami ütős gyógyszert, amit autoimmun betegségre is adnak. Az elmulasztotta a foltokat, de ahogy véget ért a kúra rosszabb volt, mint korábban. Most a kezét Sanatopic nevű krémmel egész jól rendben tartja. Felpuhítja a bőrt, és nem reped ki. Hétvégén, amikor többet főz és mosogat, sokszor rosszabbodik neki.

2011. febr. 13. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt nem írtam, hogy nekem mindkét lábam térd és boka között tele van, máshol sehol. 13 éve küszködöm vele (egyébként 34 vagyok), minden lehetségeset kipróbáltam, semmi nem segített. Az egészben az a kellemetlen esztétikailag, hogy nem tudok szoknyában járni.
2011. febr. 13. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

"...minden lehetségeset kipróbáltam, semmi nem segített."

Tehát mégsem próbáltál ki mindent. Ezek csak mismásolások. Komolyabban kell érdeklődni iránta.

[link]

10:30 – 22:30 percig

[link]

2011. febr. 13. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta van és valószínű hogy az erősebb érzelmi stressz vagy műtét okozza a problémát. Diprosalic kenőcsöt használok és a legjobb fegyvert az UV-B fényt! Nagyon jót tesz neki a nap, én speciel egy lámpát használok, nagy eredménnyel!
2011. nov. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!