Milyen házi, , praktikákat, , tudtok fülgyulladásra? (lent)
Hello anyukámnak is fülgyulladása van most de neki mindakettő. Nem is kell félni a kórházaktól mert úgy elzavartak bennünket mint a huzat még egy másik nőt is meg a fiát is pedig akut fülgyulladása volt beutalóval.Szerintem háziorvoshoz menj el és irass ki
Anyunak : Dalacint és vaxol fülspray-t irtak ki. Az utobbi olivaolajat tartalmaz,ez tisztitja neki ki.
Kövirózsa olajat is szokták alkalmazni fülgyulladásra.
Hogy-hogy elzavartak fülgyulladás miatt titeket a kórházból? Irány a betegjogi képviselő!
Nekem kb 1 éve volt ilyenem sajnos...a mamám mondott dolgokat,de mi is inkább mentünk dokihoz,de aztán csak gyógyszert írt fel,én meg ugye mindig inkább elkerülöm a gyógyszerek szedését,inkább a humán dolgokat szeretem meg a homeopátiás dolgokat.Tehát inkább kipróbáltam a mamám módszerét,ami a következő:
Valamilyen anyagba(zokniba pl.)sót teszel,de jó sokat,jó 2 marékkal,beteszed a mikróba és forrón ráteszed a füledre,majd rákötöd valahogyan a fejedre,vagy csak ráfekszel. amikor kihűlt,újramelegíted.Én se hittem,de meggyógyult a fülem,tényleg elmúlt=D
Egy próbát megér=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!