Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van az, ha tojásszagút...

Mitől van az, ha tojásszagút és mitől van, ha ilyen bélszagút púzunk?

Figyelt kérdés
Lécci komolyan válaszoljatok,ha poén lenne máshogy is fel tudtam vna tenni a kérdést
2009. febr. 11. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A táplálék lebontásánál keletkező kén-dioxid miatt érzed záptojás szagúnak. Bélszagú alatt nem tudom mire gondolsz.
2009. febr. 11. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ h mit eszel. A hús kb 4 napig rohad a bélben. A zöldség , rost sokkal gyorsabban emésztődik , éstávozik.
2009. febr. 11. 09:17
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindkettőtöknek a választ..:)jaja én is a húsokra gondoltam,csak olyan gusztustalan,hogy ott rohad :S
2009. febr. 11. 09:31
 4/5 anonim válasza:
Sőt ha valaki nem tudja megemészteni a tejterméket, márpedik sok ilyen ember van, akkor az is csak bomlik, rohad. Szörnyű!!!
2009. febr. 11. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindezekért az említett tünetek elkerüléséért érdemes minimálisra csökkenteni a hús, tojás és tejtermék fogyasztást. A sok friss és nyers zöldség kitisztítja az emésztőrendszered. Egyél szezonális zöldeket most épp: pl.

répa, kínai kel, zeller, petrezselyem, fejes saláta, káposzta, retek, cékla, zellerszűr.... ilyenek ezekből salátát készítve elmúlnak a panaszaid. Egyél minden étkezéshez egy jó nagy adaggal!

2009. febr. 12. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!