Epeholyagat akinek kivettek mert epekove volt, leirna nekem hogy hogy ment az egesz mutet es az utanna levo labadozas? Ja es utnna jobban lett es ehetett barmit?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 12:55
31/32 A kérdező kommentje:
koszike szepen ,hat most ettem egy kis almat,meg olivabogyot,meg egy kis eper nektart meg egy kis perecet,eddig meg nem purcantam meg toluk :-). majd meg irok csak sir a picilany most jottunk haza mert beadattuk neki az elso rotavirus elleni vakcinat.ja de had ne mondjam hogy meg mindig sir tolem plane ha oltoztetem vagy ha hozza szolok.Na de tenleg megyek mert ne is ehes vagyok.majd meg irok,jo ejt.
2011. márc. 9. 19:08
32/32 A kérdező kommentje:
Heloka ,gondoltam megkerdem,hogy,hogy vagytok,hogy szolgal az egeszseg,en eleg jol vagyok csak egy kicsit faj itt oldalt ahol mutottek csak nemtudom,hogy miert vagy egyaltalan mi faj,mitol.csak meg nem tudom,hogy mikor emelhetem hordhatom az olemben a kicsi lanyomat mar 6 es fel kilo.
2011. márc. 17. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!