Milyen körömnövesztő módszereket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 19:09
1/5 anonim válasza:
Avonos körömerősítő körömlakk, nekem nagyon bevállt, nagyon erősek és hosszúak a körmeim
2/5 anonim válasza:
én évekig rágtam a körmöm,utána nagyon sokáig berepedezett,sörélesztőt szedtem,most van,hogy már én vágom le,mert olyan gyorsan nő:)bármilyen jobb körömerősítővel lehet még rásegíteni:)
4/5 anonim válasza:
Műköröm :D Az hatékony :D Én is szenvedtem évekig a növesztéssel,de nekem reménytelen volt... Am vannak ilyen vitaminok is már
5/5 anonim válasza:
vannak különféle vitaminok amik pont erre fejlesztettek ki, de az olajos magvak is jót tesznek és itt van ez a körömerősítő folyadék is amit házilag eltudsz készíteni
1 evőkanál oliva olaj
1 evőkanál ricinus olaj
1/4 evőkanál frissen facsart citromlé
Nem bonyolult, ugye? A ricinus olajat a patikában vettem, igazán olcsó volt. Extra szűz oliva olajat vettem egy szupermarketben szuper olcsón.
Jól keverjük össze a hozzávalókat, és tegyük fedeles üvegbe. A citromlé miatt nem fog sokáig elállni, úgyhogy kis adagokat készítsünk.
Használat: kenjük egy kis mennyiséget a körmünkre, és hagyjuk rajta 5 percig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!