Hogyan betegedjek meg holnapra? ( egyszerű módszereket )
Figyelj,tuti jó tipp.Én is próbáltam még anno középsuliba!Fürödj fél óráig jéghideg vízzel,és még fél órát tartsd a zuhanyrózsát a tüdőd elé. Én ezt megtettem a hülye 16 éves fejemmel még anno.Én azért csináltam,mert 3tz-t írtunk volna egy nap.Másnapra:40°-os lázam volt,rázott a hideg és fél hang nem jött ki a torkomon.Még anno akkor nagyon örültem,hogy nem kell iskolába mennem.De most jön ám a bukkanó....1hónapig feküdtem,szedtem az antibiotikumot és ennek még a legtetejére 6TZ-t kellett bepótolnom,mert egy hónapig otthon voltam.Hidd el nem éri meg !Majd kijavítod azt a karó tz-t.
Akkor most figyelj: 14 éves fiacskám oda állt elém és tisztességesen megmondta,hogy ő bizony nem akar holnap iskolába menni.Erre az én válaszom az volt,hogy rendben,igazolom neked ezt az egy napot,de meg kellett ígérnie,hogy azon a szabadnapon megtanulja az adott anyagot.Megtanulta,írt egy 5ös tz-t.És bizony nem bántam meg,hogy adtam neki egy szabadnapot,mert tisztességesen azért kért meg arra,hogy adjak neki egy szabadnapot,hogy megtanulja az anyagot és nem azért,mert elakar lógni a haverjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!