Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vérezhettem nagywc után?

Mitől vérezhettem nagywc után?

Figyelt kérdés

Tegnap és tegnapelőtt reggel nagyvécézés után, mikor megtöröltem a fenekem, véres volt a Wc-papír. Nem bagyon csak egy pár csepp lehetett amit elkentem. A székletben nem láttam vért, csak egy kis helyen a külsején, ami rákenődött. Nem kívülről származik a vér, mert később visszamentem megnézni szivárog e valahonnan, de akkor sehol nem volt véres.

Tudom menjek orvoshoz, de leghamarabb csak kedden tudok menni.

2011. febr. 3. 14:53
 1/7 Kriszti83 ***** válasza:
Valószínűleg az aranyered sérült meg a kemény széklettől. Fogyassz több folyadékot és rostos ételeket (sok gyümölcs!).
2011. febr. 3. 14:56
 2/7 A kérdező kommentje:

De az aranyérnek nem lennének más tünetei is, mondjuk fájdalom. Mert nekem nincs semmi más tünetem.

És aranyérről sem tudok hogy lenne. De úgy legyen hogy csak az és nem komolyabb.

2011. febr. 3. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Aranyere mindenkinek van.

Lehet, hogy keményebb volt a székleted és felsértette a bél falat egy kicsit és azért vérzett. Ha továbbra is fennáll, akkor menj el dokihoz, de szerintem ne aggódj.

2011. febr. 3. 15:05
 4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan menjel orvoshoz,ez lehet daganat is,nem szabad az ijesmivel jatszani!!!!!!
2011. febr. 3. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Jézus! A frászt hozod szegényre... :)
2011. febr. 3. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Bizony a frászt hozza rám. Remélem nem lesz komoly bajom. De akkor is csak kedden jutok el dokihoz.
2011. febr. 3. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Daganat a lóf@szt, ne ijesztgessétek már ok nélkül szegény kérdezőt!

Kérdező: ez egyszer-egyszer mindenkivel előfordulhat, okozhatja az aranyered, ha előjött, vagy lehet végbélrepedés, ami szintén megesik. Mindkettő tud magától gyógyulni. Még fájdalommal is járhatnak, szúrás a végbélben, főleg nagyvécézéskor. Ez is belefér. Ha nem maga a széklet véres, hanem rajta van ár csepp, akkor az az alsó traktusból származik, ahol seb, repedés előfordul. Ha jövő hét hétfőn is tapasztalsz vérzést, akkor menj el a házidokihoz, de nincs semmi súlyos, legroisszabb esetben is valami kenőcsöt, pirulát, ilyesmit fognak felírni. Az aranyér, végbélrepedés általános, ne parázz.

2011. febr. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!