Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyeresek, Voltál már úgy,...

Aranyeresek, Voltál már úgy, hogy annyira fájt nagywc-zésnél, hogy ujjal kellett rásegíteni (kipöcköléssel), hogy kijöjjön?

Figyelt kérdés
Ez lehet káros? Mágától nem jönne ki úgy érzem, hogy szétrepedek! Néha vérzik is.
2009. nov. 8. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, káros, mert az aranyér mellé még végbélrepedést is beszerezhetsz. Erőlködni sem szabad, a legjobb ha veszel glicerines kúpot és iszol egy-két kanál paraffinolajat, ezektől könnyebben kijön.
2009. nov. 8. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, és nekem is volt ilyen egyszer, mire "kiszedtem", folyt belőlem a vér. Úgyhogy ne!
2009. nov. 8. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, káros, mert az aranyér mellé még végbélrepedést is beszerezhetsz. Erőlködni sem szabad, a legjobb ha veszel glicerines kúpot és iszol egy-két kanál paraffinolajat, ezektől könnyebben kijön.
2009. nov. 8. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Jé, kétszer is elküldte.
2009. nov. 8. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, de nem érzet aranyeret, reparon kúpot 10 napig használtam, utána pár hétig-hónapig jó volt. Most megint nem. Nem vagyok szorulós, hanem a széklet eleje kemény többi már jó. Csak pont az csinálja ki. :s Paraffinolajat hol és mennyiért tudok venni?
2009. nov. 8. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
gyógyszertárban lehet venni, nem igazán huzós az ára. Én kinai teját iszogatok, az segít, és nincs szorulásom.
2009. nov. 8. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a széklet eleje a kemény, az lehet attól, hogy nem az első ingernél mész wc-re, hanem tartogatod. Próbálj mindig azonnal elmenni wc-re, amikor érzed, hogy kell, ne várj, ne tartogasd.

Nekem még sosem volt ilyen gondom, egészen úgy 1 héttel ezelőttig. Akkor úgy alakult, hogy pont elmentünk itthonról, amikor éreztem, hogy kellene. Egész nap, ha wc-közelben voltunk, nem éreztem az ingert, amúgy 2-3x kellett volna, de nem volt lehetőség. Este otthon már nem jött ki. Nyomtam-nyomtam, aztán feladtam. Másnap reggel már úgy ébredtem, hogy úgy éreztem, félig kint van. Persze nem volt, de pokolian feszített. Nem részletezem a kínjaimat, de kora estére sikerült apránként kiszedegetnem magamból a kőkemény székletet, egész nap fájt, feszített, már többször sírva fakadtam a wc-n. Utána még másnap is fájt a végbélnyílásom. Na, azóta megfogadtam, hogy nem tartogatom 5 percig sem!

2009. nov. 8. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!