Normális hogy a nagywc az első dolgod reggel?
Ébredés után nektek is azonnal kell mennetek nagywc-re? Nekem amint felébredek, pár perc után vagy max. aze lső pohár innivaló után mennem kell. Nagyon idegesítő, főleg menzeszkor, de "sima" napokon is ez van. Ha meg nem intézem el, akkor egész nap kínoz. Nektek is így van? Normális ez?
24/L
Nálunk csak egyféle méretű WC van.
De ha a reggeli szarásra gondolsz, akkor igen, normális.
Ahogy a mondás tartja:
"Reggel szarni, semmi kétség,
Jó közérzet, fél egészség!"
- Doktor úr, segítsen! Nekem minden reggel hétkor normális, egészséges székletem van!
- De hát ez teljesen egészséges.
- De doktor úúúr, én nyolckor kelek!
Micsoda túlterheltség lehet minden délelőtt a csatornaműveknél, nem lehet egyszerű többezer ember kuláját kezelni...
Képzelem ahogy összeszorított seggel, villáskulccsal állnak a csövek mellett mint az armageddonban...
Nemhiába csak 2 diplomával lehet oda bejutni..
Nagy felelősség ez ;)
Ha zavar a reggeli székelés, akkor ne egyél este, vagy pedig trónold ki magad még lefekvés előtt.
Iszol egy pohár meleg tejet, utána kikakilod magad ügyesen, megmosod a valagadat a betyárkörtétől, fogat mosol, és lefekszel szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!