Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs azzal hogy érzékeny vagy. amit tehetsz, hogy elfogadod hogy érzékeny vagy, és pozitív tulajdonságként tekintesz rá.. próbáld ki és rájösz h miért mondom ezt..
2011. febr. 7. 22:46
 12/17 anonim válasza:
keményedj meg:F
2011. febr. 9. 10:14
 13/17 A kérdező kommentje:
lány vagyok,,16 éves,, szóval van 1-fiu akibe lassan már 3-éve,hogy beleszerettem.Nem tudom öt egyszerüen elfelejteni,akár hogyan is szeretném.Ha már meghallom a nevét is,vagy megy egy szerelemes szám a tv-ben,rögtön elkezdek sirni.
2011. febr. 9. 16:28
 14/17 tissemsilt válasza:
Szia.aranyos vagy,marmint fiatal,es szerelmes,ez jo dolog,bar sokszor fajdalmas is tud lenni.A fiu tudja h szereted ot??vagy talan egyutt voltatok es vege lett es azota sem tudod elfelejteni?konkretan nem derult ki az irasodbol.Irj privibe,ha nem akarod nyilvanosan megosztani,szivesen segitek,vagyis probalok,amikor fiatalabb voltam,sokszor ereztem ugy mint te,tudom h cefet egy erzes.
2011. febr. 10. 01:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát kérem szépen, ez a szerelem! :)
2011. febr. 10. 11:36
 16/17 tissemsilt válasza:
SZIA.Irtam neked,megkaptam az e-mailt,csak vmi oknal fogva nem ment el,de ma megprobalom orvosolni.De vagyok:)))csak kicsit kesve ne hari
2011. febr. 11. 15:07
 17/17 A kérdező kommentje:
semmibaj,megvárom
2011. febr. 12. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!