Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 16:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%

Szerinted ez valóban ennyire egyszerű? Egyszerű kérdés, egyszerű válasz:

Ne legyél érzékeny!

2011. jan. 28. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból vagy érzékeny? Leütnek a zongorán egy hangot, és megmondod, hogy melyiket? Kezedbe adnak egy tárgyat, és megmondod, hogy hány gramm? Belekóstolsz egy italba, és megmondod, hogy mennyi az alkoholfoka?
2011. jan. 28. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre ha nem fejted ki nem lehet értelmesen válaszolni.
2011. jan. 29. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Egy rákdiagnózis segít, hogy erős legyen a lelked...Nálam is így volt...
2011. jan. 29. 11:18
 5/17 anonim válasza:
75%
Ne vedd olyan komolyan mások véleményét, ők is emberek, tévedhetnek. Másrászt ha megbánt valaki, nézd meg, hogy ki teszi és milyen indíttatásból. Egyébként meg csak pár éved van itt a Földön, szerintem örülj neki amíg lehet, ne pazarold arra, hogy rosszul érzed magad.
2011. febr. 1. 11:54
 6/17 anonim válasza:
46%

na szóval azért hogy ne legyél érzékeny sokat kell tenni pl ne néz horrot mrg ilyenek szóval egy darabig semmi olyat amitől elérzékenyűlsz.

hameg megbántanak vagy épp jól kifiguráznak és te ezt nem bírod elviselni akkor nincs mit tenni ez van bele kell törödni hogy te ilyen ember vagy aki mindenen elérzékenyül .

De ez nem nagybaj általába mindig azoknak van a legnagyobb szívük akik érzékenyek:):)

szóval remélem segítetem!!!!:):):):P:P

2011. febr. 1. 16:09
 7/17 anonim válasza:

Kezdd azzal, hogy reggelenként vitamintablettát veszel be (lehetőleg vmi olyat, amibe több fajta van..)

És próbálj meg kevésbé foglalkozni másokkal, ne éld bele magad annyira pl. egy beszélgetésbe, mások hülyeségei miatt ne magad hibáztasd.. próbálj meg nem foglalkozni velük. :)

De amm jó lenne tudni hogy miben nyilávnul meg az érzékenységed.

16,5/F

Victoryus

2011. febr. 3. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:

" Egy rákdiagnózis segít, hogy erős legyen a lelked...Nálam is így volt..."

Nálam ez pont fordítva történt! Olyan szinten lettem érzékeny,hogy képes vagyok bárhol elsírni magam egy szomorú dolog látványától.

2011. febr. 4. 09:38
 9/17 Bellcross válasza:
Sose szégyelld hogy érzékeny vagy, mert te valószínűleg rendelkezel olyannal dolgokkal, amivel nagyon kevés ember. Mint szív és érzések.
2011. febr. 4. 13:13
 10/17 tissemsilt válasza:
Szia.hat igen,az elottem szoloknak igaza van.pontositanod kellene h mi is az amiben megnyilvanul az h Te erzekeny vagy,mert ugyebar lehet nagyon sok fele dolog,vagyis elegge tobb ertelmu lehet az h erzekeny vagy...kicsit ha bovebben irnal rola,hidd el lenyegretorobb tanacsokat kapnal....kezdjuk ott h hany eves vagy?fiu vagy lany?
2011. febr. 5. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!