Borzasztóan fáj a fejem reggel óta, elég magas a vérnyomásom is. Mit tehetnék ellene?
Egész éjjel rosszul aludtam, rosszakat álmodtam, sokszor felébredtem. Máskor sosem szokott ilyen jelentkezni. Megmértem a vérnyomásom, 150/91, a pulzusom 88. Máskor 110-120/80nál sosem szokott magasabb lenni, pulzusom sem szokott ilyen magas lenni. Pár napja elkaptam egy vírust, de csak náthás vagyok, talán enyhe hőemelkedés még. Mi lehet ez? Iszonyatosan fáj a fejem, majd szétrobban. Mit tehetnék?
19/L
Tegnap ugyanígy voltam, egész nap feküdtem az ágyba, mert a fejemet nem bírtam felemelni, mindent próbáltam. Fél 5-kor még bevettem egy algopirint és 5-re, mintha elvágták volna elmúlt, és visszatárt az energiám. Nem tudom mi volt, ez, lehet, hogy front, vagy nem tudom...
Remélem neked is elmúlik.
Ezek szerint valami front lehet,mert nekem tegnap úgy leesett,hogy 3x majdnem elájultam felállásnál.
Edzeni sem tudtam menni.
Szerintem a front miatt van.Ha elkaptad volna az influenzát,akkor 39-40 fokos lázad lenne elég hamar és hirtelen.
Vegyél be egy algopirint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!