A vérnyomásom napok óta 130/100 és 190/130között van, vagyis magas. Holnap megyek a háziorvoshoz mert már kibírhatatlan h reggel 10től estig fáj afejem. Elküld kivizsgálásra? Ha igen milyenre? Írjatok.
Barátomat neurológiára küldték el, csináltak mindenféle vizsgálatot, kikötöttek ott, hogy fogyjon le. :D
Te nem vagy túlsúlyos? Vagy valami lelki bajod nincs? Mert akkor lehet többre mennél pszichológussal, és nyugtatóval (mint én)
Orvosa válogatja, hogy elküld-e vizsgálatra. Sajna sokan a gyógyszer felírással kezdik, majd ha az nem segít, akkor jön valami vizsgálat. Én is elmentem, mert a munka alkalmasságról küldtek. A vérnyomásom 200/110 volt, de sehova nem küldött, csupán gyógyszert írt. De nekem mindig is problémás volt a vérnyomásom.
Azt írod, hogy tiéd pár napja magas. Azelőtt jó volt, vagy csak nem volt mérve, így nem tudtál róla, hogy magas?
kb 2-3hete kezdődött,s reggel 10től folyamatosan fáj a fejem etig,sokszor lüktet s semmilyen gyógyszer nem hat rá,szóval elkezdtem méresgetni,de holnap megyek a háziorvosomhoz.
Mióta ilyen rendszeresen fáj a fejem,azóta vizelési ingerem van állandóan,,fele kijön fele meg marad....meg régebben nagyon jól aludtam,most meg hajnal 2-3kor ébredek,s olyankor már nem tudok visszapihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!