Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Köröm lenyelése okozhat gondot?

Köröm lenyelése okozhat gondot?

Figyelt kérdés
Már a nyelőcsőben is akár? Mert én véletlenül lenyeltem egy hosszabb darabot és éreztem, hogy egy kicsit kaparja a nyelőcsövem. Lehetséges, hogy azóta már csak beképzelem a kaparást? Kicsit nehezebben is nyelek...
2011. jan. 24. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt simán beképzelheted.

A nyelőcső féreg szerű mozgást végez, szoval leküldi a táplálékokat és egyéb anyagokat a gyomorba elég ügyesen.

Egyébként is a gyomorsav 1-2 másodpercen belül szétmarja szóval ott a gyomorban már nem fog kárt okozni.

Nyugodj meg szerintem.

2011. jan. 24. 19:49
 2/4 anonim válasza:
én kiskoromban sokszor lenyeltem, nem lett semmi bajom.
2011. jan. 24. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen gondot nem okozhat, nyugodj meg! De ne rágd és edd meg a körmödet mert ez rendkívül gusztustalan!!!
2011. jan. 24. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz! Én kiskoromban véletlenül lenyeltem a kiesett fogam! Rágónól már fél tonnát lenyeltem! A körmöd meg valószínű csak megkarcolta a nyelőcsöved! Nekem a halszálka szokta mert csak megrágni szoktam és úgy nyelem le! :D
2011. jan. 24. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!