Hivatalosan elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat. Mi a véleményed?
Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt is elismerte a tényt. Íme:
Magyarul:
Ez pedig egy érdekes cikk a témában:
Aki az előző kérdésemnél összeesküvésnek nevezte ezeket a dolgokat, szerintük a finn kormány is csak egy összeesküvésgyártó banda?
Majd pont egy neonácinak fogok hinni...
Normális emberek miért nem ilyenekkel foglalkoznak?
Majd ha covenant vagy Walter Sobchak áll elő egy ilyen hírrel, akkor TALÁN van valóságalapja.
De Gondolkozóó pfff
"krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat"
Az nem azt jelenti hogy okoz is egyszer!Azt meg kellene végre érteni hogy minden gyógyszer okozhat bármit akkor ne használjuk?A penicillin milliók életét mentette meg egy ezrelék sincs aki meghalhat mert túlérzékeny rá, akkor ne használjuk? Gyerekek tízezrei haltak meg száz éve amikor nem voltak védőoltások, akkor ne használjuk? Senkinek nem kötelező gyógyszert használni!
Mióta lennék én neonáci? És mégis miért?
A finn kormány hozta a döntést, amit a yahoo közzétett a neten, én pedig kérdést tettem fel belőle. Érthető számodra ez a folyamat?
Ha covenant linkelné be a yahoo linkjét, amely a finn kormány döntését tette közzé a neten, akkor is ugyanolyan "értéke" van a forrásnak okoska.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:47
Esetleg olvasd el a cikket. 79 gyerek esetében állapították meg narkolepsziát. Ez nem egy 0,001 ezrelékes mellékhatás,hanem egy olyan amely ráadásul nagyon súlyos is, nem egy gyomorbántalom szintű...
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:55
Jó, most lett elegem. Innentől kezdve az, aki nem olvasta el legalább a cikket ami magyarul van, illetve az eddig érkezett kommenteket, AZ NE SZÓLJON HOZZÁ. Nem akarom tízszer leírni azt ami a cikkben van, illetve azt sem akarom megismételni, amit éppen az előbb válaszoltam valaki másnak. HA MÁR HOZZÁSZÓLSZ, LEGALÁBB EZT A MINIMUMOT TEDD MÁR MEG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!