Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S! Okozhat valamit a...

S. O. S! Okozhat valamit a sampon lenyelése?

Figyelt kérdés
14 hónapos fiam megszerezte a kád szélére tett sampont (csak az alján volt egy pici) és valószínűleg megitta. Esetleges hasmenésen kívül okozhat ez valami bajt?
2010. aug. 31. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ivott már sampont, evett már testápolót, egyszer megnyalta a körömlakkos ecsetet is, de még csak hasmenése sem volt. Gondolom nem kajált olyan mennyiséget belőle.

Ha tényleg csak pici csúszott le a fiadnak a "fincsi" samponból, akkor ne aggódj.

2010. aug. 31. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg csak max hasmenés. Az én lányom is folyton szopogatja a kupakokat, szinte élvezi is. Habár zárva vannak, de sokszor utólag veszem észre hogy samponos volt a kupakja. Eddig még nem volt tőle semmi baja.
2010. aug. 31. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnyugtattatok. :)

Gondoltam, hogy nem ő az első a történelemben, akivel ez megesik és nem lehet nagy baja, de jobb félni, mint megijedni...

Mégegyszer köszönöm!

2010. aug. 31. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém tusfürdőt ivott,megjegyzem nem keveset kortyolt.Kórházban voltunk 2napig megfigyelésen.Nem kapott semmit semmi baja nem lett.Azt hittem az üressel játszik.
2010. aug. 31. 14:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Neked is. A fiamnak (egyelőre) semmi baja, remélem ez így is marad. :)
2010. aug. 31. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz szeritem, nálunk is előfordult már, és még hasmenés sem volt. Viszont habzott a szája és csuklott, amin még nagyon nevetni is tudtam volna, ha nem ijedtem volna meg nagyon. Én egy nagy adag tejitalt és még teát is adtam neki utána.
2010. szept. 1. 00:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!
2010. szept. 1. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!