Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 9 éves fiammal ma orvosnál...

9 éves fiammal ma orvosnál voltam, és azt tanácsolta, hogy legyenek kiszedve a mandulái, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek tőle mert nekem is kiszedték 3 éve és tudom milyen rossz volt,akkor úgy gondoltam az én gyerekem ezt soha ne élje át.Amúgy az a gond vele,hogy sokszor beteg,orr-fül-gégésznél voltunk,aki miután megnézte a torkát rögtön azt mondta ki kellene szedni,mert gennyes le csordogál belőle.Nem tudom mit tegyek,bele-e menjünk....
2011. jan. 18. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia! Orr, vagy torokmandula? Mert nem mindegy!

nekem orrmandulát vettek ki, pár éves voltam, és nem altattak el, csak egy műtős ölébe ültettek, aki lefogott. kaptam egy szurit a szájpadlásomba, ami nagyon fájt, és utána kaptam egy piros vödröt a nyakamba, és abba dobálták a darabjait a torkomból. én meg néztem azokat a véres valamiket...

nekem nagyon rossz élmény volt, főleg azért, mert nem tudtam, hogy mi fog történni velem, nem mondták el előtte.

2011. jan. 18. 20:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Természetesen torokmandula,orr-mandula miatt nem idegeskednék ennyit,kb.3 éve azt már egyszer távolították el neki.
2011. jan. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.