Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van ez a kulonos almatla...

Miert van ez a kulonos almatlansag?

Figyelt kérdés

A problemam a kovetkezo,egy kis faluban nottem fel de a tanulmanyaim miatt egy zsufolt nagyvarosban elek,egy internatusban,mert erre futotta!

Az elejne nem volt problemam az alvassa,de egy ideje nem tudok aludni a varosban,rengeteget forgolodok almatlanul van,hogy2-3orat alszok,de hetvegenkent a faluban nagyon jol alszok.Mar oda jutottam ,hogy ha jon az este ideges vagyok es mar attol sem tudok aludni,stresszelem magam.Emlekszem gyerek koromban is volt egy ilyen periodusom,de nem tudom hogy mult el.

Az altato nagy hujeseg lenne,szerintem.

Evel a problemaval milyen orvoshoz tudok fordulni?

2011. jan. 18. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha egyetem miatt kerültél a nagyvárosba akkor ne is szokj hozzá az alváshoz...vagy bulizni mész vagy tanulsz.

Amúgy szerintem meg kell szokd az új környezeted. Ezen orvos nem segíthet...najó szerinte segít de csak elveszi a pénzed.

Esetleg nem lehet, hogy a kis faludban mindig volt mit tenni-venni és estére fáradt voltál? Itt meg az intriben gondolom nincs sok tevékenységed. Próbáld magad kifárasztani különböző tevékenységekkel.

2011. jan. 18. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom,vegre egy valasz:)
2011. jan. 19. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!