Gyakori vizelés (25-30szor naponta) Mitől lehet?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:24
Onnan jönne annyi, hogy ez az elsődleges vizelet mennyisége, ami egy nap alatt a testünkben termelődik.
De ha az ADH hormonod jól működik (vízvisszaszívást szabályozza, az agyalapi mirigy termeli), akkor ez visszaszívódik a testedbe.
De ez már magasabb anatómia, ezt nem tanítják az iskolában... Én tanultam ezt, de utána lehet nézni az interneten is.
A testünk néha csodákra képes, amit el se hiszünk!
Úristen, nekem is ez a problémám.. bár én nem szültem még.. És már voltam 3 háziorvosnál, ebből 2 elküldött vérvételre, aztán nem találtak semmit és ráfogták a kávéra, a 3. pedig azt mondta, hogy sokat idegeskedek. És nem értik meg, hogy nem normális az, hogy ha kávézok akkor 5-10 percenként megyek pisilni, de úgy, hogy majd' bepisilek, mint aki már több órája nem pisilt. Egy 1 órás vonatúton van, hogy 2x is elmegyek a vonaton, pedig az állomáson is voltam.. Ha alkoholt iszok, akkor is kb. ugyanaz mint a kávéval, szóval nem is szoktam gyakran inni, nem merek.. Mivel egy discoba alapból 20percdig kell sorba állni a wc-hez, és nem ott akarom tölteni az egész éjszakát, bár ígyis elmegyek kb. óránként. Ha nem iszok egész nap, akkor is.. durva:S És énis pisilek annyit mint egy ló.. Már több barátnőm is megkérdezte (ha együtt megyünk wcre) hogy hogy tudok én ennyit pisilni, ha nemis iszok egész nap semmit:S:S:S
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!