Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyakori vizelés (25-30szor...

Gyakori vizelés (25-30szor naponta) Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Évek óta küszködök a problémával,és egyre rosszabb. Az orvosok küldözgetnek ide oda,urológushoz,onnan ultrahangra,aztán vissza urológus majd megint uh...Még nem derítettek ki semmit,egyre kellemetlenebb a dolog!Nem merek elindulni itthonról csak ugy,hogy tudom,hogy ahova megyek ott rögtön lesz mosdó!Legjobb esetben maximum másfél órát bírok ki,de akkor egész nap nem iszok! Mondta az orvos,hogy lehet,hogy pszichológus segítségére is szükség lesz!Akinek volt hasonló problémája,mivel kezelték?
2011. jan. 17. 14:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Császárral szültem. Voltam már nőgyógyásznál is,ő azt mondta,hogy minden rendben! De már terhességem előtt is volt ez a problémám!
2011. jan. 20. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:24

Onnan jönne annyi, hogy ez az elsődleges vizelet mennyisége, ami egy nap alatt a testünkben termelődik.

De ha az ADH hormonod jól működik (vízvisszaszívást szabályozza, az agyalapi mirigy termeli), akkor ez visszaszívódik a testedbe.

De ez már magasabb anatómia, ezt nem tanítják az iskolában... Én tanultam ezt, de utána lehet nézni az interneten is.

A testünk néha csodákra képes, amit el se hiszünk!

2011. jan. 20. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Úristen, nekem is ez a problémám.. bár én nem szültem még.. És már voltam 3 háziorvosnál, ebből 2 elküldött vérvételre, aztán nem találtak semmit és ráfogták a kávéra, a 3. pedig azt mondta, hogy sokat idegeskedek. És nem értik meg, hogy nem normális az, hogy ha kávézok akkor 5-10 percenként megyek pisilni, de úgy, hogy majd' bepisilek, mint aki már több órája nem pisilt. Egy 1 órás vonatúton van, hogy 2x is elmegyek a vonaton, pedig az állomáson is voltam.. Ha alkoholt iszok, akkor is kb. ugyanaz mint a kávéval, szóval nem is szoktam gyakran inni, nem merek.. Mivel egy discoba alapból 20percdig kell sorba állni a wc-hez, és nem ott akarom tölteni az egész éjszakát, bár ígyis elmegyek kb. óránként. Ha nem iszok egész nap, akkor is.. durva:S És énis pisilek annyit mint egy ló.. Már több barátnőm is megkérdezte (ha együtt megyünk wcre) hogy hogy tudok én ennyit pisilni, ha nemis iszok egész nap semmit:S:S:S

21L

2011. nov. 15. 14:04
 14/14 anonim válasza:
Ez sok? Akkor mit szóljak én napi 50-szer járok wc-re éjjel nappal. 14/F.
2012. febr. 26. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!