Mi a véleményetek a kövér emberekről?
Figyelt kérdés
Lustának,ápolatlannak,butának,visszataszítónak láttjátok őket?Összefüggenek ezek a tulajdonságok azzal,ha valaki kövér,általában jellemzőek ezek rájuk?2011. jan. 7. 15:25
1/6 anonim válasza:
Én akaratgyengének, elcsábulásra hajlamos puhány embereknek látom őket, akik képtelenek tenni az egészségükért.
2/6 anonim válasza:
Mégis milyen mértékű kövérségről beszélünk? Ha valaki nagyon kövér, én első sorban azt gondolom, hogy valami egészségügyi (szervi) problémája van. Nem hiszem, hogy másnak jó, ha társai kinézik, vagy nem élhet teljes értékű életet méretei miatt.. szóval nem hiszem, hogy a legnagyobb százalékban akaratgyengeségről, és lustaságról lenne szó.
3/6 anonim válasza:
Hát ha tudom, hogy zaba miatt kövér, akkor gyengének érzem és lelkibetegnek - az evéssel próbál pótolni valami hiányt.
4/6 anonim válasza:
Van aki betegségből eredően nem tud lefogyni... aki tudna tenni érte, de nem tesz, na azokat igen is lenézem, de a betegeket nem.
Saját magamból kiindulva, aránylag magas vagyok ( 173centi) sportolok keményen, amennyit eszek, azon egy beteg macska se lenne el, olyan minimális, és mégis 75-78kg vagyok...
Persze nekem is betegségből adódik, de egyenlőre jól érzem így magam, míg stabil az állapotom :)
5/6 anonim válasza:
Nem esztétikusak (vagyis nekem nem tetszenek... Akármilyen szép az arca, akkorise)
Belső tulajdonságaikról viszont nem gondolok semmit, szerintem nincs összefüggés.
6/6 anonim válasza:
ha zabál, akaratgyenge és megvetem ezért. súlyos betegségeket okozhat a túlsúly. ha betegség miatt kövér, akkor az nem az ő hibája, kívánom a mielőbbi gyógyulását. a szellemi képesség és a testsúly nincs összefüggésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!