Fogok még nőni? Leszek még magas?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és 178 cm magas. Nem akarok ilyen törpe maradni egész életemben! :'-( :'-( NŐNI AKAROK!!! MAGAS AKAROK LENNI!!! :'-( :'-( Tudtok valami módszert arra, hogy nőjek, magasabb legyek? Fogok még nőni? Valaki azt mondta, hogy neeem... :'-( :'-( :'-(2010. dec. 19. 17:52
1/11 anonim válasza:
valószínűleg már nem nősz túl sokat, de mivel nincs is olyan módszer, amivel ezt befolyásolni lehetne, jobb, ha elfogadod.
2/11 anonim válasza:
178 cm az törpe? nem tudtam... én 180 vagyok és nagyon nem törpe :D am sztem nem igazán nősz már 23/f
3/11 A kérdező kommentje:
:'( :'( :'( :'( :'( Akkor basszus, ha izmos leszek, ilyen töpörödött izomcsöpp leszek? Így sosem fogok becsajozni, a csajok a magas pasikat szeretik... törpe maradok... :'( :'( :'( :'( :'(
2010. dec. 19. 18:01
4/11 A kérdező kommentje:
R3PT01D LE@D3R - utállak!!! (Átvitt értelemben). 180 cm? Nem cserélünk? Lécci lécci lécciiiii!!!
2010. dec. 19. 18:02
5/11 anonim válasza:
2 centi nem a világ am ha ennyire szeretnéd cserélhetünk xD
6/11 A kérdező kommentje:
R3PT01D LE@D3R - Hidd el, két centi igen is a világ!!! Neked fel sem tűnhet, de 180 és 178 cm között igen is szembetűnő a különbség. Azért ezt egyáltalán nem könnyű feldolgoznom, hogy 178 cm magas maradok örökre... :-( Nagyon szar... :(
2010. dec. 19. 18:45
7/11 anonim válasza:
fiam 178 az egyáltalán nem törpe.. attól félsz h a barátnőd mellett idiótán nézel ki? nem nagy az esélye mert a magasabb nők is kb 170 centisek szóval nyugi no para ;) az se szép ha valakinek be kell húznia a fejét ha bemegy egy ajtón szerintem a nők se arra vàgynak hogy állva cumizhassák a pasijukat xD már bocs
8/11 A kérdező kommentje:
Tény és való, hogy (ha már a szexnél tartunk) nem arra vágyok, hogy a csajok állva cumizzanak engem, de azért nagyon-nagyon szeretnék, kb 185 cm lenni. 178 vagyok változatlanul, és hidd el, nagyon törpe... :(. Az a plusz 10-15 centi nagyon jól jönne... :-).
De sajnos nem leszek akkora :-(. Ezt nehéz feldolgozni... :-(.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
2011. jan. 8. 10:49
10/11 anonim válasza:
Én 173 centi vagyok és bátyámnál is magasabb, pedig ő nőhetett volna még sokat, de megállt a növésben. x) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!