Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 34 eves ferfi minden reggel...

34 eves ferfi minden reggel annyit kohog, hogy hany. Mi lehet ez illetve hogyan tudnek segiteni rajta?

Figyelt kérdés
Dohanyzik, allitja hogy nem ettol kohog, hanem hogy por allergiaja van es azert kohog. De csak reggel. Leszokni nem akar es orvoshoz sem akar menni. Aggodom erte, mit tanacsoltok hogyan segithetnek neki?
2010. dec. 13. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszéld rá, hogy menjen orvoshoz. Ez a legtöbb, amit tehetsz érte. A rendszeres hányástól tönkremehet a nyelőcsöve, és kihullhatnak a fogai is.
2010. dec. 13. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi az, hogy "állítja nem attól köhög"??? Orvos mondta neki, vagy ő maga az orvos? Egyértelmű, hogy a dohányzástól van, az allergiás köhögés nem köthető napszakhoz. Ha nem akar orvoshoz menni (nagyon is érthetően, mivel tudja, hogy az orvos is azt mondaná, hogy szokjon le a cigiről!), akkor nem tudsz rajta segíteni.

Bár nem tudom, milyen a kapcsolatotok, a barátnője vagy, a felesége, vagy az anyja, de meg kellene értetni vele, hogyha az ő egészsége tönkre megy, vagy korábban meghal, azzal a szerettei életére is hatással van. Vagyis ha nem csak ő saját maga számít neki, akkor érted le fog szokni.

2010. dec. 13. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, eszembe jutott még, hogy az egyik nagybátyámnak gégerákja volt (a cigitől persze) és nála is így kezdődött (reggeli köhögés hányásig), plusz be volt rekedve heteken át és semmitől nem lett jobb.
2010. dec. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!