Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tud valaki segíteni? 8 napja...

Tud valaki segíteni? 8 napja késik, a hőm 37,0 alá nem megy, ma reggel csináltam egy tesztet /GRAVI-HCG/ nega lett.

Figyelt kérdés

Én ezt nem értem?????? Tüneteim a mellfeszülésen, semmilyen folyás és néha a napközbeni rosszúlléten kívűl nincs. Tegnap éreztem de csak pár percig hogy mindjárt megjön.

Volt már valaki ugy terhes hogy a teszt később vagy egyáltalán nem mutatta ki a pozit? Eddig soha nem késett még egy fél napot sem, és most nagyon megörültem a késésnek, de most már kezdek aggódni.

Be linkelem a görbémet ha ez jobban segít valakinek.

[link]

2009. júl. 19. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy görbeszakértő,de lehet, hogy később volt a péd, nem akkor mikorra be van húzva. A hőd csak a 25. naptól van fent folyamatosan. Tehát lehet, hogy csak akkor volt tüszőrepedés. Ha így van, akkor még várj 2 napot és tesztelj újra. Szorítok.
2009. júl. 19. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Nekem is volt, hogy később volt jóval a pém, mint szokott. Ne aggódj. Ha nem jön meg, akkor tesztelj 2 naponta.
2009. júl. 19. 09:31
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. holnap veszek egy hétre való tesztett :)
2009. júl. 19. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
szia.nekem a 3 gyerek közül csak az egyiknél lett pozitiv a teszt.fiamnál ugy jártam hogy 6 hetes voltam a teszt mégis negativ volt.sok ilyet hallottam már.
2009. júl. 19. 09:36
 5/9 A kérdező kommentje:
gondoltam rá én is, de olyan hihetelen mert sokan írták hogy már az első kimaradt nap után pozit teszteltek. nekem meg 8 nap után még semmi.
2009. júl. 19. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én hugomnak is 6 hetesen lett pozitiv a teszt, előtte az orvos sem tudta megállapitani, mert az ottani vizeletteszt is negativ volt. Én nem nagyon hiszek a teszteknek. Én úgy látom, hogy ez a görbe nagyon babásnak tűnik!!!!!
2009. júl. 19. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon babásnak tűnik ez a görbe!

Szerintem is várj még két napot,és tesztelj újra!

Ja,és amikor én terhes lettem,nekem sem volt semmi különösebb tünetem,egyedül csak az tűnt fel,hogy teljesen száraz voltam!!

Írj mindenképpen,ha teszteltél!

Megy a drukk!:)

2009. júl. 19. 11:08
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,biztatásokat várni fogok egy pár napot és akkor újra teszt. Mindenképp meg fogom írni az eredményt.
2009. júl. 19. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:
szia, nekem úgy tűnik, hogy a 24-25. napon lehetett péd és akkor még bármi lehet... tesztelj egy hét múlva! nekem két hetet késett és nagyon boldog voltam a 37 fok feletti hőmmel, amíg el nem kezdett esni... kívánom, hogy nálad ne így legyen!
2009. júl. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!