Mi lehet ez? Ma vagyok a ciklusom 28. napján, holnapra nem várom. Tegnap vettem jóstesztet, és tegnap erős pozitív lett, de ma reggel már csak halvány volt a teszt csík.Nem értem. Valaki tud segíteni?
ez engem is érdekelne!
Ovu tesztet használtál??? vagy mit éprtesz jós teszt alatt?
Az ovuteszt jósként nem megbízható!
Vegyél terhességi tesztet
hát, a "terhességi tesztet nem merek még venni" nagy butaság... ha baba van, akkor lehet, hogy már örülhetnél most a pozitív hírnek... ha meg nincs, akkor úgyis meg fog jönni! nem a teszt pozitívsága vagy negatívsága teszi oda azt a babát, az egész már két hete eldőlt. tehát, ha kiváncsi vagy, irány a patika, és nem ovuteszt, hanem terhességi!
én egyébként nem hiszek a jóstesztnek, a kimaradó mensinek és az ultrahangnak hinnék (bár már hihetnék...). megértek minden leendő anyukát (én is ilyen voltam néhány hónapja), de ha ezen jór a nap 24 órájában az eszed, nem segít.
ha egyszer baba lesz, együtt fogunk tölteni nagyon-nagyon hosszú időt. hadd legyen ez a két hét csak az övé, olyan amiről még nem tudunk, utána úgyis mindenről tudni fogunk (és tudni akarunk majd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!