Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyorsnak számít ez a fogyás?

Gyorsnak számít ez a fogyás?

Figyelt kérdés

Nem fogyok tudatosan! Szándékomban sem állt fogyókúrázni. Március elején még 83 kg körül voltam. Most a mai napon 77,65 kg mértem. Két napja 79.60 kg mértem. A merek helye ugyan ott van azóta is, nem mozdult arrébb. Az étkezésre figyelek oda jobban március óta. Édességet azóta szinte nem vagy

alig eszek, sok párolt zöldséget, bulgurt, halat, csirkemellet, tenger gyümölcseit, barna tésztát, barna kenyeret eszek. Sportolni nem sportolok viszont. Azon kívül hogy néha kijarok a kertbe kapálni. (Konyhakert) Ez drasztikus ütemű fogyás egyébként? Utalhat más egészségügyi problémára is vagy tok egészséges és a táplálkozásnak kell betudnom ezeket a mínusz kilókat 1,5 hónap alatt?

28 éves f.

ma 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A 77,65 és 77,60 Kg közötti különbség lényegtelen! Lényegében ugyan az. A 83-ról 77,65 az egy 5,35 kg két hónap alatt. Az nem gyors hanem normál fogyás. Akkor lenne gyors fogyás ha egy hónapon belül fogysz több mint 5 kg-ot.
ma 10:03
 2/3 A kérdező kommentje:
két napja 79,60 voltam ma meg 77,65
ma 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Most leírsz két napot. Havonta kell nézni. És a leírtak alapján normális.
ma 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!