Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok felkellni ha a gyermekem sír?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám akadt hogy éjszaka, illetve kora hajnalban nem mindig tudok felkellni ha a gyermekem sír.

Sajnos elég gyakran fáj a fejem, ilyen migrénes fej fájásnak mondja a szakorvos.Van 2 nagyobb cysta is a fejemben ahonnan általában jön a fejfájás. Van rá példa hogy, ha fáj a fejem, és szedtem be rá gyógyszert, illetve sikerült vissza aludnom, és mondjuk 1 óra után mellettem sír a 2 hónapos kisfiam nem kelek fel rá, csak úgy ha valaki jön és felrángat.

Eléggé gáznak érzem, szerencsére nem mindig történik ez meg csak ha nagyon mélyen elalszok.

Megyek majd márciusban vissza a fejfájás klinikára. De addig ez a helyzet nekem nagyon nehéz..

Van valami tippetek addig hogy tudnám orvosolni a helyzetet?

Illetve milyen orvoshoz kellene még esetleg fordulnom?

Válaszotokat előre is köszönöm.

20/L

febr. 14. 11:15
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
"Apuka nagyon sokat segít mikor otthon van, de hajnalban 5-6 óra körül nehezen tudna segíteni, amikor reggelesbe megy dolgozni, olyankor 4 órakor indul el otthonról. "
febr. 15. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én értelmezésem szerint a migrén es/vagy az arra szedett gyógyszer miatt alszik a kérdező ilyen mélyen, ergo a migreneket kellene megszüntetni
febr. 15. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!