Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Néha azon gondolkodom jobb...

Néha azon gondolkodom jobb lenne befejezni?

Figyelt kérdés

Spontán előjön hogy elmenjek egy helyre és kinyírjam magam. Ez normális mert amúgy tiszta gáz az életem? Vagy így nem gáz? Lehet beszélnem kéne egy pszichológussal?

Egyenlőre nem érzem gázosnak, de szerintem ez már nem normális.

tegnap 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

Mindenre és mindig van megoldás!

Értékes ember vagy. Szükség van rád!

Van segítség!

Élj vele!

Tarts ki!

Nem vagy egyedül, sokan vagyunk, akik olykor mélyponton vagyunk,

de mindig talál az ember kapaszkodót, értelmet, amiért, vagy akiért érdemes.

:-)

[link]

tegnap 22:27
 2/3 anonim válasza:
51%

Igen, ha nehéz az élet, sok a probléma, néha teljesen elkeseredünk és nem látjuk a kiutat.

De ezek a sötét gondolatok ahogy jöttek, úgy el is mennek! Ahogyan a gondok is, csak koncentrálj a megoldásukra.

A pszichológus jó ötlet.

tegnap 23:20
 3/3 anonim válasza:
Az az igazán erős ember, aki a gondok ellenére is képes menni és csinálni tovább, hogy előbb vagy utóbb jobb legyen. Azzal semmi gond nincs ha néha elgyengülünk. Mindig azt szoktam mondani, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb de meg kell nézni azt is, hogy lehetne ennél rosszabb is. Minden ember csodás a maga módján, mindenkinek megvan a maga szerepe, néha sokat jelent ha van egy ember akinek el tudd mondani a gondjaid. A problémák jönnek mennek, ami ma probléma holnap már nem lesz az. Tudnék reggeltől estig beszélni én is erről, alkoholista szülő, el is váltak a szüleim, 12 éves korom óta egyedül rendezek egy háztartást, mély szegénység. Mára már van saját házam, tartós kapcsolat, mindig ki kell hozni a legjobbat és menni előre. Az hogy ide írtál szerintem egy jó jel, hogy szeretnéd ezt megoldani! Én büszke vagyok rád ezért, a Pszihologus jó ötlet, nem ítélkezik. Van ismerősöm akinek nagyon sokat segített. Az élet nehéz, jönnek buktatók de bele kell kapaszkodni és még azért is meg kell mutatni, hogy márpedig te megcsinálod. Nekem ez segített a nehezebb időkben, az hogy megmutassam hogy még azért se adom fel és még azért is megcsinálom. Sok sikert neked és adj időt magadnak! Én hiszek benned és szorítok, hogy bármilyen rossz is, ki tudsz törni belőle. 🙏🏻🥰
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!