1/8 anonim válasza:
Nem, tüsszögés, orrfolyás ő meg közben vágja a hajam..nem biztos, hogy jó kombó a végeredmény szempontjából.
2/8 anonim válasza:
1 fodrász sem szereti,ha a vendég betegen ül a székbe .Ha megbetegszik napokra kiesik a munkából.Ő ebből él.
3/8 A kérdező kommentje:
2 igen tudom, hiába, ő mondta h így jöjjek nyugodtan.
ma 17:07
4/8 anonim válasza:
Én nem mentem el, szóltam, hogy beteg vagyok. Két hét múlva, egészségesen vágattam hajat. Szerintem ez elvárható. Orrfolyás közben hogy tud rajtad lenni maszk?
5/8 A kérdező kommentje:
4 nem folyik az orrom, csak némi lázam van, meg a torkom fáj
ma 17:11
6/8 A kérdező kommentje:
influenzásan nem folyik az ember orra.
ma 17:11
7/8 anonim válasza:
Általában az influenzától folyik. Akkor ez inkább covid.
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Hát nálam az influenza első pár napban csak lázzal szokott járni és nem folyik az orrom, kb. a 3. napon kezdek el taknyosodni. De én nem mennék, lázasan, betegen ki akar mászkálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!