Véroxigén mérő a nap folyamán mindig mást mutat. 97, 98 de egy rövid ideig volt 100 is. Mennyire megbízható ez?
Figyelt kérdés
Influenzás vagyok és köhögök is. Orvosi javaslatra vettem.
Azt sem tudom mikortól kell mentőt hívni.
Ezek tudom még jó értékek. Ha nem vagyok beteg eddig mindig tökeletes 100 volt az eredmény az orvosnál.
tegnap 23:07
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Teljesen jó a 97 is, a 100 is, meg a 95 is még. Bár ezek pontatlanok és nem hitelesítettek általában és az sem mindegy milyen vastag a bőr az ujjon, milyen a köröm, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Az adottságokon nem tudok változtatni egyelőre tudom hogy ez jó csak azt nem értem miért változik egy napon belül 96 és 100 között?
Eddig orvos mérte mindig 100 volt vagy 99.
ma 15:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!