Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ekkora influenza járvány...

Ekkora influenza járvány esetén, miért nem rendelik el a maszkviselést országosan egészségügyi intézményekben, hivatalokban, iskolákban, tömegközlekedésen, de az emberek is, miért nem viselik maguktól?

Figyelt kérdés

Mennem kellett egészségügyi intézményekbe mostanában, nejem egészségügyben dolgozik, de alig visel bárki maszkot még ezekben az intézményekben is, a tömegközlekedési eszközökön szintén nem. Majd hülyének néztek, amikor rajtam volt.

Több krákogó, köhögő embert láttam, de a mellettük állókat sem zavarta egyik sem. Csodálkoznak, hogy terjed a betegég?

Úgy gondolnám, tanultak az emberek a cividból, de nem. :(

ma 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező nyugodtan hordjad, senki nem tiltja...... Én amíg nem kötelező "megfulladnom" a levegőhiány miatt, nem fogom hordani.....
ma 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi intézményekben el van rendelve, legalábbis nálunki biztosan. Az más kérdés, hogy az emberek telibeszarják, hogy mi van elrendelve.
ma 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyénileg vannak elrendelve, de országosan nincs. :(
ma 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Na akkor ennyit arról, hogy nagyon sok munkatársam hordta becsülettel a maszkot, mégis elkapta a Covidot. Én sokáig, ha csak volt alkalmam, levettem, viszont mikor elkezdtem becsületesen hordani, mert már nagyon rászálltak a maszk témára, elkaptam a Covidot..... Úgyhogy ez egy parttalan vita.
ma 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Miután kb semmi értelme nincs hordani....mivel tüsszent egyet az illető az orrát valahogy ki kell fújni aztán fogdos is mindent össze kapod el a betegséget. Addig is szabadon az orra szája terjed úgy is. Szóval mi értelme? Főleg ezeknek a textileknek vagy papír maszknak. Ha te hordani akarod akkor hordjad senki nem fog benne megállítani de mint írtam nincs értelme. Nem fog megvédei attól sem hogy ne kapd el. Azontúl amúgy hogy az orvosok és aszisztensek sem nagyon hordják....
ma 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Régebben nem volt ez a maszkolás, a covid óta kaptak rá. Pedig akkor sem használt, pont ugyanannyian elkapták, mint nélküle, csak 3x annyi ideig voltunk így szopatva.
ma 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!