Miért nem hordanak az emberek maszkot?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor tapasztalom, hogy az emberek jelentős része a világba köhög (pl. tömegközlekedés, munkahely, kórházi váró stb.). Szerintem alap, hogyha valaki beteg, akkor ne fertőzze szét embertársait. Ha beteg vagyok, én is maszkot húzok. Ez miért nem várható el az emberek nagy részétől? Komolyan ilyen nagy kérés lenne?tegnap 09:35
1/6 anonim válasza:
Mert a magyar egy birka nép. Az elmélet: dögöljön meg a szomszéd tehene is. Pont nem érdekli, hogy kit fertőz meg, amikor ő már úgyis beteg.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Naponta jön hozzánk a kórházba ilyen beteg, 30-ból 1 hord maszkot, sőt nem is kellene hordania, csak ott vegye fel és meg van oldva, ráadásul úgy, hogy előtte már járt más rendelésen, ahol szintén senki sem figyelmezteti erre. Ha meg még figyelmezteted is, akkor meg az lesz, hogy nincs is nála és akkor mit csinálsz vele? Nem látod el? Nem csak a beteg, de az eü. személyzet sem foglalkozik vele általában, márpedig ha senki sem mondja neki, akkor legközelebb sem fog eszébe jutni. Nem hordanak maszkot, mert nem kell, nincs rá kötelezve, és itt meg is áll az egész.
3/6 anonim válasza:
A maszkos propaganda előtt az emberiség nem élte túl a megfázást. Kipusztult.
Én nem ajánlom a maszkot, sőt ugyanabból azokból azt sem, hogy valaki a taknyos zsebkendőjét nyalogassa. Bár még az is megtörténhet Magyarország 60%-ával, ha a cecilrusvaimerkelykarikozacher kitalálja.
4/6 Ypszilon1980 válasza:
#3:Jó, de most nem arról beszélünk, hogy túlzásba is lehet esni.
6/6 anonim válasza:
Aki jönni-menni tud, az nem lehet olyan rosszul. Nem kell attól betojni, ha az ember elkap egy ilyen náthát. Persze nem kellemes, de ezt akkor sem lehet elkerülni. A legjobb példa a covid, mert akkor muszáj volt maszkolni. Orrba-szájba ment a maszkolás, de akkor is el kellett kapnia az emberek 70%-ának, hogy vége legyen. És el is kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!