Foghúzás utáni napon probléma ha az étel odament a fog helyére?
Figyelt kérdés
Bal alsó fogamat húzták tegnap. Ma már mertem enni, nyilván a jobb oldalon rágtam de valahogyan odakerült az étel. Piszkálni nem merem, öblögetni ugye nem szabad. Baj ez, hogy ott ragadt? Ha igen, hogy szedjem ki onnan?ma 11:45
1/4 anonim válasza:
Öblögesd ki.
Nem erősen!, csak vedd a szádba a vizet és ide-oda döntött fejjel óvatosan öblítsd ki.
Nekem számos fogamat húzták már, és persze, hogy belemegy az étel, hiába vigyázunk, de még sohasem okozott gyulladást, mert mindig kijött előbb-utóbb. Semmi baj nem lesz, de ne nyúlj semmivel a sebhez.
2/4 anonim válasza:
Vérdugó van benne így nem lesz gond ha valami is oda kerül. De ahogy az egyes írja ne bugyogtasd a vizet a szádban hanem a fejed döntögesd.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
De és ha nem jön ki? 😦 elég mélyen van, nagyon félek most ez miatt. Hogy úgy gyógyul be, hogy ott ragad az étel maradék
ma 12:22
4/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ezt, hogy a fejemet ide-oda döntögetem, nem jött ki de nem próbálkoztam tovább
ma 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!