Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miértnem múlik a torokfájásom?

Miértnem múlik a torokfájásom?

Figyelt kérdés

Kb 5-6 napja vagyok megfázva, orrom folyik, stb. A szokásos. Viszont a torokfájásom egyáltalán nem múlik. Maximum nem olyan erős mint az első 1-2 napban. Strepsil-t, Octeangin szopogatótablettát eszek, fájdalomcsillapítót is vettem be többször, kb alig használt.

Ha péntekig nem múlik el, visszamegyek az orvoshoz.

Szerintetek miért lehet ez?

tegnap 14:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Neo Citran, és Herbal Swiss porokat is ittam, citromos-mézes teát, valamint gyömbérfőzetet. Mindezt napokig.
tegnap 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvos válaszol.
tegnap 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Feleslegesen irritálod a torkod azzal a sok felsorolt cuccal. Ez mind csak tüneti kezelésre jó. Szopogatótabletta is csak ideig óráig segít, mind csak tüneti kezelés.

Fájdalomcsillapítót meg nem szokás szedni torokfájásra.

Igyál max torokfájás elleni forró teát minden nélkül es hanyagold ezeket a mű dolgokat amik tele vannak cukorral meg x anyagal amik csak feleslegesen terhelik a a szervezeted. Az immunrendszered maj legyőzi, 5-6 nap még nem olyan vészes idő.

tegnap 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Felejtsétek már el ezt a neocitrán kúrát... Mindenki issza mint a vizet pedig kőkemény paracetamol van benne, ami megeszi a májadat.

5-6 nap az semmi, pláne ha egyszerre több vírust is elkaptál. Inkább 1-2 hét ami alatt érzékelned kellene a javulást.

tegnap 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!