Egészségügyi dolgozók! Ha balesetbe futottok bele megkérdezitek az útbaigazító hatóságot, hogy tudtok-e valamiben segíteni?
Itt most kizárólag arra az esetre gondolok amikor már kint vannak a mentők és folyik az életmentés.
Felajánljátok ilyenkor a segítségeteket vagy mentek tovább a dolgotokra abba az irányba amerre a rendőr irányít?
Nem voltam még ilyen szituációban soha, de ápoló vagyok és mindig elgondolkodom, hogy ilyenkor vajon mi lenne a helyes. Az a baj, hogy sokat nem tudnék segíteni, mert olyan osztályon dolgozom ahol szinte sosincs komoly vészhelyzet, újraéleszteni utoljára még szakiskolában élesztettem újra 5 évvel ezelőtt fantomon, szóval még csak mellkaskompressziót se biztos, hogy tudnék hatékonyan végezni. De ha meg nem ajánlanám fel a segítségemet lelkiismeret furdalásom lenne, és ha másra nem is, de infúziós állványnak lehet hasznos lehetnék.
Ti ilyenkor mit tesztek és mi ilyenkor a helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!