Ha elmegyek magánorvoshoz és megkérdezi az oltással, hogy állok, akkor ő nem lát rá az adataim között, hogy megkaptam vagy sem?
Kismama vagyok, NEM akarom beadatni az oltást, amíg meg nem szülök. Sajnos az orvosom nem nagyon akarja megérteni, mindig a delta variánssal jön.
Lassan megint le kell meccselnem
Vele ezt a dolgot, hogy nem kérek egyelőre az oltásból🤦♀️ Ezek szerint ő nem làt bele, amíg megírja a felületen az adatokat rólam? Hogy be vagyok oltva?
Még 2 vizsgálat erejéig találkozom vele, de már szívem szerint azt mondanàm, hogy igen be vagyok…
Sajnos nagyon sok kismamàt cseszegetnek emiatt, illetve a kórházban is úgy néznek rájuk, mint egy utolsó senkiházira. Nagyon kevés orvos érti meg, és gondolja úgy, hogy nem szabad beoltatni a terhes nőket.
Emiatt is érdekel ez a dolog, mert ha nem lát rá, akkor a vizsgálatokig inkább helyeselek.
Meg tudlak érteni, mert én meg a szklerózisom miatt nem akarom az oltást.
De ettől függetlenül orvosnak (sem) kellene hazudni. Meg ha szülni mész, akkor úgyis meg kell csináltatnod a PCR tesztet, mikor befekszel a kórházba. Most képzeld, ha ezután inkább mindenkinek azt mondod, hogy be vagy oltva, és a befekvésednél ez kiderül, akkor igencsak ferde szemmel néznének rád. Simán mondd meg, hogy élsz az önrendelkezési jogoddal és amíg terhes vagy nem akarod beoltatni magad.
#4-es OK!
#5-ös, nem írtam, hogy mindenkinek ezt mondanám… ráadásul az én orvosom nem rendel a kórházban, külön rendelője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!