Miért van az hogy 16 éves vagyok és 13 évesnek nézek ki, és mások aszerint kezelnek engem? És ahányszor megkérdezik a koromat, nagyot néznek és úgy csinálnak mintha baj lenne, és lenéznek?
Nem...
Bulikba szoktam jarni, a tipikus divatot kovetem ami most van,...
En csak azt nem ertem h masnak miert baj ha fiatalabbnak nezek ki?
És mi a gond? Majd később idősebbnek fogsz kinézni.
Fiúknál sokszor van ilyen, hogy tiniként még nagyon gyerekesnek tűnnek. Pár év és elmúlnak a gyerekes vonások.
2: azért mert meglepődnek, nem azt jelenti, hogy baj.
Ne foglalkozz ezzel.
Gondolkodtam elkezdek gyurni, csak felek nagyon befolyasolna a novekedesem...
Szuleim 190 magasak meg batyam is, en most vagyok 175cm 52kg
Azért néznek 13 évesnek mert úgy nézel ki mint egy 13 éves. Ennyire egyszerű.
52 kg vagy, gondoloom vékonyka.
Értem, 13-nak néznek, de nézd a jó oldalát: nem néznek lánynak.
Lehet, hogy irigykednek is. Volt osztálytársnőm alacsony, babaarcú.. még mindig személyit kérnek tőle a dohányboltban. A másik ismerősöm 17, de 30-nak néz ki, olyan mélyek a ráncai.. öreg arca van. De, aki normális, az nem a kinézeted alapján fog megítélni, hanem a gondolkodásod alapján. Kereskedelemben dolgozom. rengeteg emberrel beszélek.. van olyan 50-es, akire egy fakockát nem bíznék, de van olyan tini, akivel órákig el tudok beszélgetni, Aki szeretni, kedvelni akar az kedvel akkor is, ha az influenza miatt 40-nek nézel ki. Csak ez számít szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!