Lúdtalpműtétet csinálnak 14 éves kor fölött is?
Figyelt kérdés
Mert én ezt olvastam, és nem örülök neki. 17 vagyok és nem szeretnék bütykös lábat. Mindkét lábam süllyedt, plusz a bal lábamon még jobban, itt achillesz-ín gyulladásom is van már huzamosabb ideje. Nem szeretnék betétet hordani vagy egyéb marketingfogásokat használni. Van esély, hogy megcsinálják a lábam?2016. szept. 30. 17:20
1/4 anonim válasza:
Én voltam ortopédián ezzel korábban, ott konkrétan azt mondták, hogy nem csinálnak 14 felett. Nem is emlékszem miért, talán valami olyasmi volt benne, hogy addigra már megnőnek teljesen a csontok és komplikációk lehetnek.
Gyógytornával és betéttel viszont enyhíthető :)
2/4 A kérdező kommentje:
És ha én véglegesen meg akarom oldani. Pl magánklinikák gondolom sok pénzért vállalnak, ill milyenek a komplilációk?
2016. okt. 14. 22:20
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok már biztos ebben, a helyi ortopéd orvosod kéne megkérdezni erről. Nem pontosan emlékszem, mi van ekkor, azt hiszem, hogy valami ínt vagy szalagot ilyenkor nagyobb eséllyel sértenek meg, de inkább nem mondok hülyeséget, mondom, rég volt.
Magánklinikán lehet, hogy meg tudod csináltatni, viszont nekem nem érne annyit, pláne, hogy ilyenkor már kockázatok vannak. Ugyanakkor én szenvedek a tiedhez hasonló tünetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!