Meddig lehet kibírni napi kb 3 óra alvással ?
Megszuletett a kisfiam es 6 honapos koraig igy nyomtuk. Napi 2-3 ora alvas, ritkan 4, ha jo estenk volt.
Tovabb nem probaltam, de gondolom ha muszaj lett volna, ment volna. :D
De nem ereztem jol magam akkoriban, meg kell hagyni. Kruv.a szarul voltam.
Amugy szedj sok-sok magneziumot, nyomj le naponta 1 oras edzest vagy tobb setat, egyel egeszseges eteleket. Jobban fogsz aludni, megigerem :)
Pár napot kilehet húzni de nagyon zombi lesz tőle az ember. Amikor csak ennyit aludtam egy nap, néhány nap után már rendesen haluztam.
Te miért nem alszol? Nem teheted meg vagy megtehetnéd de nem tudsz?
Hagyjátok már a hulyesegekkel, hogy fel evig, meg 9 évig napi 2-3 órát aludtatok. Erre az emberi szervezet NEM képes. Néhány napig, esetleg hétig lehetséges extrém esetben, de utana minden esetben kimerules lep fel.
Nekem is vannak gyerekeim, és van, hogy éjszakánként en is 2-3 órát aludtam, de ilyenkor napközben ha nem sikerült aludnom, mindenfele abszurd helyzetben elbobiskoltam.
Es igen, a kimerüles egyik legelső jele a halucinacio. Volt, hogy ugy mentem vizsgázni, hogy nem aludtam ejszaka, ilyenkor kb. 30 órát voltam fent alvás nélkül es minden esetben halucinaltam kb. 26-27 óra utan.
Es amikor 2-3 órákat aludtam, emlékszem, hogy bogtem a gyerek mellett ejszaka, mert a ferjem dolgozott, a babaval voltam itthon, én meg halucinaltam és féltem, nem mertem elaludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!