Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig lehet kibírni napi kb...

Meddig lehet kibírni napi kb 3 óra alvással ?

Figyelt kérdés
Napok óta pár órát alszok csak. Ásitozok ,de nem megy az alvás. Félek,hogy valami bajom lesz. Már előre rástresszelek hogy nem fogok tudni aludni.
tegnap 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Megszuletett a kisfiam es 6 honapos koraig igy nyomtuk. Napi 2-3 ora alvas, ritkan 4, ha jo estenk volt.

Tovabb nem probaltam, de gondolom ha muszaj lett volna, ment volna. :D

De nem ereztem jol magam akkoriban, meg kell hagyni. Kruv.a szarul voltam.

Amugy szedj sok-sok magneziumot, nyomj le naponta 1 oras edzest vagy tobb setat, egyel egeszseges eteleket. Jobban fogsz aludni, megigerem :)

tegnap 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, lefekves elott 1-2 oraval mar ne nezz tv-t, ne telefonozz, olvass inkabb.
tegnap 22:04
 3/10 Metionin ***** válasza:
46%

Pár napot kilehet húzni de nagyon zombi lesz tőle az ember. Amikor csak ennyit aludtam egy nap, néhány nap után már rendesen haluztam.

Te miért nem alszol? Nem teheted meg vagy megtehetnéd de nem tudsz?

tegnap 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi okozza a stresszt?
tegnap 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
9 évig csináltam. Bár hétvégente tudtam aludni.
tegnap 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
46%

Hagyjátok már a hulyesegekkel, hogy fel evig, meg 9 évig napi 2-3 órát aludtatok. Erre az emberi szervezet NEM képes. Néhány napig, esetleg hétig lehetséges extrém esetben, de utana minden esetben kimerules lep fel.

Nekem is vannak gyerekeim, és van, hogy éjszakánként en is 2-3 órát aludtam, de ilyenkor napközben ha nem sikerült aludnom, mindenfele abszurd helyzetben elbobiskoltam.

tegnap 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Jo, hat akkor en mar nem elek, ha nem kepes. 🤣
tegnap 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Es igen, a kimerüles egyik legelső jele a halucinacio. Volt, hogy ugy mentem vizsgázni, hogy nem aludtam ejszaka, ilyenkor kb. 30 órát voltam fent alvás nélkül es minden esetben halucinaltam kb. 26-27 óra utan.

Es amikor 2-3 órákat aludtam, emlékszem, hogy bogtem a gyerek mellett ejszaka, mert a ferjem dolgozott, a babaval voltam itthon, én meg halucinaltam és féltem, nem mertem elaludni.

tegnap 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
De, élsz, csak nyilván rosszul emlékszel és nem szamolod bele a napközbeni alvásokat. :))
tegnap 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Egy szóval nem írtam gyerekről. A fiam szerencsére szuper alvó. Teljes állás és gyereknevelés mellett az idős mozgásérült anyukámat ápoltam, aki mindig éjjeli bagoly volt, így hajnali 1 előtt soha nem tudtam lerakni, utána még hazamentem lefürődtem stb. Fèl3-3 körül feküdtem le és 6 előtt kellnem kellett.
ma 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!