Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden nap, Duna-Tisza közi...

Minden nap, Duna-Tisza közi félédes fehér tájbor?

Figyelt kérdés

Ez ilyen 2 Literes bor a Coop-boltba és 1030-ba kerül.

Vajon ez igazi szőlőből készül?

Mennyire lehet káros ez a bor az üvegeshez képest?

ma 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Van minden élelmiszer láncnál.Rengeteg bor készül a magán borászatokban.

Ezt el is kell adni.A palackozás csökkenti az árat.A szép diszes üvegekben is ezt kapod,kevesebbet drágábban.1 ilyen ma.flakont nem lehet az asztalra tenni,ezért én márkás cimkés üvegbe palackozom.Még senki sem kételkedett az üveg tartalmában.

ma 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Minden nap 2 liter?
ma 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:

A Coopos bor neve: minden nap. Amúgy ha iszom kevés a 2 inkább 4 liter kell naponta, de van olyan hogy napokig nem iszok.

Azért érdekelt a kérdés mert iszok házi bort is, és annál nem érzek ilyen mellékhatásokat mint ennél a Cooposnál. Ennél másnap jobban jön a remegés, furcsa izzadságszagom lesz, néha dadogok is. Kb olyan mintha valami enyhe mérgezési tüneteim lennének.

Az a lényeg tehát ha ugyanannyi mennyiséget iszok a háziból, meg ebből a bolti 2L-esből, akkor a boltinál több mellékhatást figyeltem meg. Viszont általába kénytelen vagyok a boltit venni mert csak ott váltják vissza a flakonokat. Csak felmerült bennem hogy ebben valami más is lehet a boron kívül.

ma 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, hogy masszív alkoholista vagy. Az más.
ma 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista mert nem iszok minden nap. Most is sikerült 3 napot kihagyni.
ma 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy ne lennél alkoholista, ha passzióból megiszol akár 3-4 litert egy nap. Víz nincs otthon, vagy mi?
ma 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
De minden héten kihagyok pár napot és kitisztulok. Így hogy figyelek rá nem tud a fizikai függőség kialakulni. Szóval papírforma szerint nem vagyok alkoholista.
ma 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos gyakorlatilag az vagy .
ma 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!