Szilveszterkor a fülem mellett sült el riasztófegyver, azóta furán hallok. Mit csináljak? Sérült a dobhártyám?
Gazriasztofegyver sokszor elsult a kozelemben es a jobb fulemhez kozel 2x. A jobb fulem azota olyan, mintha bedugulva hallanék, a balnál is volt fura hallás, de másképp, és főleg ilyen cicergést hallottam a ballal, mintha a csontjaim ropogasat hallottam volna élesebben mozgáskor. Ez jobb lett asszem, de a jobb fülem nem, és ha videót nézek telón, ha valaki S betűs szót mond, vagy ha mellettem nők hangosan vihoraszva beszelnek, beinterferál, gerjed, sípol a fülem, élesen. Aztan ugyanugy dobozbol hallok. Kicsit olyan sipolast erzek ezekutan a gerjedesek utan, mint mikor filmben felrobbantanak vki elott vmit es ilyen sipolast bejatszanak, csak persze gyorsan abbamarad. Azért így 6 nap elteltével kezdek kicsit ráparázni, bár idővel jobbnak tűnik, mert elsejen meg alig hallottam a jobbra és a bal nagyon cicergett, dugult.
Megjavul a hallásom teljesen magától? Vagy mitévő legyek?
Oda tartották véletlen. Mm tömeg volt es elkezdtek lövöldözni, mert az buli.
Ahhh fene, remelem nem kettes! De ahogy a zuhanyzoban esik a vizcsepp a tobbi vizre, vagy papir gyurodik, az is ilyen rossz sipolo erzest ad, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!