Egy elhizott 45 éves rakodó lekongat 1 raklap vingcsunost . Meg lehet nézni a youtubeon hogy buknak el a kamu irányzatok aikido pszi technikák a mese kung fukkal .
2019. dec. 9. 19:38
6/18 A kérdező kommentje:
Írtam kettő pisztolyt véleményt kértem, nem kioktatást hogy majd hadonásszak az ellen aki késsel jön felém azért megnézném az okoks szenszejt ha jönnek ketten az egyiknél kés van mit ér a két üres kezével biztos sokra megy vele nem? Nem a kérdésre megfelelő választ kaptam.. A karatét egyéb kínai küzdő sportot mellözzük ha lehet nem fogok ilyenre járni se időm se kedvem
2019. dec. 9. 22:37
7/18 balkalolka válasza:
Önvédelemre csak forgótárast.
2019. dec. 10. 10:17
8/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Önvédelemre gáz-riasztóból a forgótáras legmegbízhatóbb. Tény, hogy egy szekrénytárasnak sokszor nagyobb az elrettentő ereje, de a töltények esetleges elakadása miatt, a forgótáras sokkal üzembiztosabb.
Kérdésre válaszolva, minőségben talán nincs nagy különbség, mindkét fegyver igen jó minőségben készült, az áruk is tükrözi. A Walther viszont majdnem csak fele súlyban, hosszútávon viselni biztosan kényelmesebb.
2019. dec. 10. 11:42
9/18 anonim válasza:
Legyen egy paprikaspray is zsebben , az villamoson lepcsőházban is tökéletes .
2019. dec. 10. 11:56
10/18 anonim válasza:
2 paprikaspray, 2 gázpisztoly a minimum! Kell egy backup pisztoly. Plusz egy kés és egy vipera se árt ha van.
Mai világban mindenre fel kell készülni! Elképesztő méreteket ölt az erőszak! Kvázi anarchia uralkodik az utcákon, felénk már tiszta madmax van. A túlélés a tét minden egyes nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!