Telefont szeretnék vásárolni. Mik a beváltak?
Samsung galaxy A55 256/8
Én is azt akarok!
Xiaomi 14.
Vérbeli csúcstelefon, azért egy A55 ennyiért nem opció.(jó telefon, csak nem ebben a kategóriában)
Ennyiért én rámennék a Samsung S23-ra, de őszintén ebben az árkategóriában már rossz telefont nem lehet kapni.
Az egyedüli amit kerülnöd kell, az a Huawei.
Nem akarok részrehajló lenni, de az S23 egy generációval régebbi, mint a Xiaomi 14. Kamerában meg össze sem hasonlítható.
Nem látok valós érvet.
Az S24 talán a support miatt, de abban meg csak Exynos van. A kamerája 1:1 ugyanaz, mint az S23-ban volt. AF nélkül ultraszéles kamerás telefont nem vennék ennyiért.
Ennyiért verhetetlen a Xiaomi 14, talán a Pixelek közül ki lehet még fogni jókat. De más nem igazán szorongatja meg.
Nem párásodik, az első szériát érintette csak.
Amúgy meg egy Cinebench és egy Antutu megoldja, ha kiveszed a simtálcát.
Xiaomi 14T egy középkategóriás telefon, nem egy kategória a 2.
"Nem akarok részrehajló lenni"
Én se, de én személy szerint jó pár évig nem merek még Xiaomit venni. Majd esetleg rohadt sokára, ha megtanulnak szoftvert készíteni, vagy nem párásodó kamerát összerakni.
A saját Xiaomim is nagyon hamar lett nevetségesen szétcseszve a szoftverfrissítésekkel és kb. az összes ismerősömnek ugyanez a tapasztalata, akinek valaha volt vagy van. Persze aztán lehet, hogy a középkategória feletti telefonjaikkal nem bánnak ilyen mostohán, de én ebben az árkategóriában nem merném megkockáztatni, az hétszentség. Persze ha tetszik és nem cseszik szét ezt is utólag, akkor jó telefon, az biztos.
"Majd esetleg rohadt sokára, ha megtanulnak szoftvert készíteni"
Aki régóta foglalkozik Xiaomi-val az azért tudja, hogy a MIUI sokáig egyet jelentett az Androiddal. Különösen a főzött rom-os időszakban, szóval kétlem, hogy ők ne tudnának, ráadásul az okostelefon piacon egész komoly tapasztalattal rendelkeznek.
"párásodó kamerát összerakni"
Pontosan 1 szériát érintett, míg az Apple példának okáért kiadott egy teljesen rossz konstrukciót, a 15 Pro/Pro Max személyében, a Samsung egy egész szériát hívott vissza. Most akkor senkitől ne vegyünk telefont?
Mint mondtam, lefuttatsz negyed órányi benchmarkot is megoldódik. De már az újabbakat nem érinti.
Nincs probléma mostanában, sok ismerősnek van Note 13-as vagy újabb szériája és semmi gond nincs velük, úgy jó ideje.
Nem kell kockáztatni, elvégre egy top3-as gyártóról beszélünk jelenleg, akik semmivel nem rosszabbak, mint az Apple, Samsung páros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!