Melyik androidos telefont érdemes jelenleg vásárolni?
Sziasztok!
Sajnos a 7 éves telóm (Huawei) nemrég feladta, jelenleg újat keresek. Viszont nem igazán vagyok képben a jelenlegi piaccal. Ami számomra igazaból fontos lenne, az egy szuper kamera és nagy tárhely. Nézegettem az új Huawei telókat, tetszenek, de pl egy Xiaomi olcsóbb és nagyon jó pontozást is kap a felhasználóktól. Úgy vagyok vele, hogy szuper fotókra nem feltétlenül kell nagyon drága készülék.
Ti mit ajánlanátok? Köszönöm szépen elõre is!
"Úgy vagyok vele, hogy szuper fotókra nem feltétlenül kell nagyon drága készülék."
Ahhoz fotós és tízmilliós fotós felszerelés kell.
Egyébként ha jó képeket szeretnél készíteni, anélkül, hogy hozzájuk nyúlnál, erre jelenleg az Apple iPhone szériája a legjobb. A Xiaomi rettenetesen félkész szoftveresen, a Huawei-t kiherélték, a Honor azóta kb. hiába próbálkozik, a Samsung rettenetesen gyenge hardveresen, a Sony meg olyan drága, hogy még az Alma is olcsó hozzá képest.
Sok mindentől függ, jelenleg még a keretet sem ismerjük mennyit szánsz rá, így nehéz tanácsot adni főleg, hogy azt sem tudjuk mi neked fontosabb egy telefonban, hogyan használod.
Általánosságban apple, samsung, pixel, oneplus, nehány xiaomi (en szemelyesen nem szeretem) és asus telefonokat javasolnék.
De nagyban függ egyéni igényektől és a kerettől.
Pixel 8a 170k körül van.
One plus 12R 210k.
Nincs a Xiaomi-val probléma kamerában, simán élmezőny.
Én a Galaxy-kat kerülném.
A Vivokat is érdemes komolyan venni.
Amúgy én is Pro-s iPhone-t vennék ha a kamera a legfontosabb.
De ha nem akarok sokat költeni egy Xiaomi 14-el beérném simán.
iPhone, de csak is a pro verzió. az aksi miatt én félnék, nem jókat hallani róla.
Motorola, Pixel, vagy esetleg Samsung. az ilyen Xiaomi, Oppo, Vivo, stb szarokat inkább kerüld.
Azért egy szaros sómit ne hasonlítsunk már egy motorolához.
A Motorolán tiszta szép Android rendszer van, gyors és tökéletes. főleg az olcsó sómi & moto telókban érezhető a különbség.
Sőt, a motorolában soha nem volt és nem is lesz reklám. A sómiba ez is van.
Kínai sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!