Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a helyzet jelenleg a...

Mi a helyzet jelenleg a Huawei telefonokkal? Érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
nov. 5. 22:03
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Gondolok itt a Google playre.... Mostani telóm Huawei, sajna feladta, csupán az idő eljárt felette. Vennék egy újat, ugyancsak Huawei márkájút, csakhogy mikor még én vettem Huawei telefon anno, màs volt a helyzet, azóta jöttek változások, mint pl. Google play probléma
nov. 5. 22:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nincsenek rajta Google szolgáltatások, aminek a hiánya a felhasználók 99%-ának csak felesleges fejfájást okozna. Többé-kevésbé megkerülhető a tiltás és vannak alternatívák is, de tegyük a kezünket a szívünkre: semmi olyat nem tud egyik Huawei telefon sem, ami miatt ezt a plusz szívást megérné bevállalni: se nem olcsóbbak se nem jobbak mint a hasonló áru konkurensek, ahol megspóroljuk ezt a szívást.

Ha a fentiből nem értettél túl sok mindent, akkor meg pláne ne vegyél Huweit, mert nem tudod, hogy mit veszítesz vele.

nov. 5. 22:24
 3/18 A kérdező kommentje:
#2 pontosan értem, ami írsz. Csak tudod mikor megszoksz egy bixonyos márkájú telót és maximálisan elégedett vagy... Őszintén, melyik Iphone működik tökéletesen 7 évig? A legtöbb ember 4 év után "kidobja". Példa volt csak persze. Egyszerűen szerettem volna a megszokott márkàt, csakhát, kic$e$ztek velük...velem is....
nov. 5. 22:33
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

"Őszintén, melyik Iphone működik tökéletesen 7 évig?"

Semelyik telefon sem tökéletes 7 évig. Már régesrégen tönkremegy ilyenkor mindegyik telefonban a hűtés, tehát a névleges teljesítményét kb. töredék ideig tudja csak a telefon, az aksi ennyi idő alatt már kb. kétszer cserés lesz, a háttértár belassul, a kijelzőn és a kamera lencsén óhatatlanul is lesznek mikrokarcok, a hangszórók elhasználódnak a mikrofonnal együtt, az állandó mozgástól, kisebb esésektől már a jó ég tudja, hogy mi sérülhetett belül, ami miatt mondjuk a kamera teljesítménye leromolhat, stb.

Nyilván majdnem mindegyik telefon elketyeg 7 évig, ha az a cél, hogy halálig tapossuk (a családban 9 évesen lett lecserélve egy Samsung), de azért ebben sok köszönet nincs. Ha most egy középkategóriás telefont a te 7 évesed mellé raknál, akkor elsírnád magadat, hogy mennyivel jobb minden téren...

Egyébként nem teljesen értem, hogy egy 7 éves Huawei után milyen hasonlóságot várnál egy mai készüléktől. Teljesen más droid verzióra építkezik, szoftveresen hó másmilyen lenne, hardveresen is teljesen eltérne. Most szerinted ha fognál egy 7 éves Samsungot az mennyire hasonlítana egy maira? A már említett 9 éves Samsungot is egy Samsung váltotta anyámnál, hát kb. nulla hasonlóság volt a két telefon kezelésében vagy kinézetében.

nov. 5. 22:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rátapintottál a lényegre, amióta nincsenek Google-szolgáltatások, főleg a Play áruház, azóta telefonoknál nálam abszolút nincs képben a Huawei márka, és ahogy látom, amúgy sincs topon, mert Árukeresőben is márkától függetlenül csak a tudásra szűrve se nagyon van belőlük találat!

A gyári appokból például a YouTube, Facebook, ilyesmi.. sosem izgattak, mert akkoris a böngészőben mentem rájuk, viszont biztosabb alapokon a Chrome böngésző és leginkább a Play áruház hiánya sokkal nagyobb csapás! Jó, persze helyette ott van már a Huawei saját áruháza, az AppGallery, de ki tudja, hogy abból mi érhető el -mi nem, és hogy mennyire lehet biztonságos! ?

nov. 5. 23:30
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
használhatatlan. Amúgy meg ha lenne google akkor se lenne semmi értelme megvenni, kamerában jók, aztán ennyi. Túlárazott vackok tele kompromisszumal. A Honor egy az egyben ugyanazt tudja, a rendszer is ugyanaz, ha ilyen telefont akarsz honort vegyél.
nov. 5. 23:58
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Egyszerű, ha kell google, gmail, youtube stb.. akkor Huawei kizárva
nov. 6. 05:59
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

A Huawei-t Trump kinyírta, nem érdemes már venni.

Helyette ha Android, akkor Motorola.

De én pl. Huawei-ről váltottam iPhone-ra és nem bántam meg.

nov. 6. 09:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Emiatt kellett Samsungra váltanom, de sokkal jobban szerettem a Huawei telefonjaim. Kár, hogy így el lett baszarintva a Google hiányával.
nov. 6. 09:34
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

FELEJTSD EL

Google dolgok nélkül nincs élet.

A rendszere pedig olyan mint a szar sóminak, samsung, motorola, pixel, nothing phone, CMF phone, ezek közül nézelődj. legvégsőbb esetben Realme.

nov. 8. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!