Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan takarjam el a hegeket...

Hogyan takarjam el a hegeket a kezemen és a lábamon?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy az oldal hagyni fogja-e ezt a kérdést a téma miatt de sajnos nem tudok máshova vagy másokhoz fordulni csak ide.

Az egyik combom tele van begyógyult vágásokkal, amiket már egy jó fél éve csináltam de még mindig nagyon látszanak és tesi órán amikor öltözök elég kellemetlen ugyanis van hogy egymás nyakán állunk már olyan szinten nincs férőhely és így takarni sem nagyon tudom őket sajnos. Vagy így előre tekintve, ha bárhova mennék ahol arra kerülne sor hogy leveszem a nadrágomat, itt orvost, nyaralást értek, nem szeretném hogy ebből valami gond legyen.

Illetve ami bosszantóbb hogy a kezemen is vannak bőven amik szerintem még egy jó ideig látszani fognak és közeledik a tél vége, a szüleim nem engedik hogy egy kicsit már melegebb időben pulcsit vagy kardigánt húzzak, illetve tesi órán sem lenne előnyös így kinézni, most télen még engedi a tanár hogy pulcsiban tesizzünk de nyáron már hülyén jönne ki.

Eleinte nem is gondoltam hogy ennyire maradandóak lesznek, azt hittem pár hét alatt eltűnnek.

Körülbelül 2-3 hónapja vettem a kezembe utoljára vágóeszközt tehát a sebeim már begyógyultak nagyjából de van amelyik nagyon lila van amelyik fehérebb, hogyan vagy mivel takarjam el őket úgy hogy tényleg hatásos legyen?

Nem egy ilyen kézmelegítőre gondolok mert az van és egy időben használtam, hordtam, arra sokan gyanakodtak, de valami sminkre vagy bőrápolási termékre.. sajnos nem vagyok jártas ezekben ezért nagyon boldog lennék ha valaki tudna ajánlani egy bevált módszert, terméket. Tehát ha rákenem a kezemre meg a lábamra akkor addig tartson ki amíg 8 órát az iskolában töltök.

Előre is köszönöm!

jan. 3. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Sminket engedd el, mert ahhoz elég profi alapozó és technika kell, hogy azt tényleg eltűntesse és ne kiemeld vele + a ruhát is megfogja.

Marad a hosszú ujjú, amíg gyógyul. Tesin kötelező a rövid?

Vagy egy jó sztori,hogy sérültél meg és izomtapasz pár hétig.

Keress aloe verás krémet, zselét, gyorsítja a sebgyógyulást.

jan. 3. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten hegekre van a Contratubex gél, viszont sajna nem olcsó.

Az hatásosan rendbe teszi nemcsak a friss, de a régi, csúnyábban gyógyult hegeket is.

(Kivéve, aki annyira érzékeny bőrű, hogy minden keloid szerűen hegesedik rajta)

[link]

jan. 3. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, és amíg nem jön helyre, használhatsz ilyen fásli szerű ragadós kötést:

TEDI-ben kapható: (fekete, kék, piros, vagy fehár színben)

[link]

jan. 3. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Fele akkora, 5 cm-es ragadós kötés is van:

[link]

jan. 3. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kell takargatni. Felvállalod, hogy volt egy ilyen időszak is az életedben. Ez van.

Nekem is vannak hegeim, fszt nem érdekli, és az sem, hogyha ezen pörög valaki. Ha neki jó.

jan. 4. 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!