Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Használ ez a Sterimar Sinusiti...

Használ ez a Sterimar Sinusitis orrspray felnőtt esetében?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja küzdök teljes orrdugulással, amire a háziorvos csak Cetirizint írt fel, ami persze nem használ semmit. Leghamarabb kedden lesz nálunk orvos, de addig is jó lenne levegőt kapni... Nasivint használtam, az jó is volt, el is fogyott 2 napja, de nem szeretnék rászokni így tegnap tengervizesre váltottam, viszont semmit nem hat... Fogok orvoshoz menni nyilván, mert ez már nem állapot, de valakinek valami ötlet? Gőzöltem, nem lett jobb. Használok Nózit, illet Wic vaporub-ot is, de az sem hat. Az orrdugulás mellett más tünet nincs, csak ez, de ez épp elég kellemetlen. Bocsi ez undi lesz, de ha kifujom, akkor is víztiszta és átlátszó a cucc, nem sárgás vagy zöld és nem is sűrű...

jan. 1. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem amikor arcüreggyulladásom volt, ugyanígy átlátszó volt a váladék - már amikor sikerült kifújnom - és be voptndugulva annyira, hogy semmi levegőt nem kaptam. A Nasivin a legjobb orsspray. Ha ez nem segít, akkor lehet hogy antibiotikumos orrspray kell, jó lenne ha fül orr gégészetre elntudnál menni mielőbb. Ha nem bakteriális, akkor szteroidos orrspray is le tudja lohasztani a gyulladást, de ez is recept köteles.
tegnapelőtt 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!