Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Orrműtét utáni időszakban...

Orrműtét utáni időszakban lehetséges hogy rászoktam az orrspray re?

Figyelt kérdés
Június végén volt egy orrműtétem ami után használni kellett orrsprayt. Az orvos mondta hogy melyiket vegyem mert arra nem lehet rászokni de sajnos egyik gyógyszertárban sem volt kapható. Én sosem szerettem az orrsprayt, mindig úgy éreztem hogy mar/csíp felszívni rendesen nem is tudtam soha... na a műtét miatt kénytelen voltam használni. Azt hiszem az aquamaris valamelyik fajtáját szereztem be ami tengervizes orrspray. Ezt igazából el is használtam de szinte csak arra használtam hogy az orromat belülről kicsit kitisztítsam a vértől stb... később észrevettem hogy eléggé szárad az orrom ezért mindig fújtam belőle egyet egyet. Mostmár elfogyott és nem használom kb egy hete de azt veszem észre néha hogy nem kapok jól levegőt az orromon, szárad belülről. Lehetséges hogy rászoktam? Amikor használtam az utóbbi időben szerintem nem is minden nap használtam hanem csak néha amikor éreztem hogy száraz. Gondolkoztam hogy lehet a műtét miatt van ez de nem hiszem mivel az elején kaptam levegot normalisan és most is csak időnként fordul elő.

nov. 19. 23:55
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Olyan orrspray nincs ami ne szárítaná ki a nyálkahártyát egy idő után, a só meg eleve szintén ilyen hatású. Nálam a Nasivin okozza ugyanezt, utána legalább egy hét szenvedés. Nem tudom milyen műtét volt, debérdemes lenne orvossal konzultálni, esetleg lehet-e illóolajat inhalálni.
nov. 20. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!