Randizom 1sráccal (én csaj vagyok) akivel 1idősek vagyunk,42 éves.remek srác, imádom, szeretnék vele járni, holott esténként és máskor vedeli a sört saját bevallása szerint is. az egészsége aggaszt: hatalmas hasa van, és kőkemény.van miért aggódnom?
#8 az lehet, hogyha nem működik a mája akkor felgyűlik a folyadék a testben. de akkor már rosszul is lenne szerintem.
viszont kevesebb alkohol is alkoholizmus lenne.
és amúgy ha majd egyszer valami nehézség éri az lesz a valódi probléma. Akkor még jobban az alkohol lehet ami kitölti az életét.
Ez így fenntarthatatlan :(
azt nem mondta h esténként is sörözik csak hétvégente és bármikor máskor.
de nekem egyértelmű h esténként is így lazit meló után, egyszerűen csak így van. olyan van h valaki csak hétvégén nagyivó de esténként szinjózan?
Ezért nem tudok együttérezni az alkoholizmus miatt bántalmazott nőkkel. Legtöbb esetben, mint most is, maguknak választják.
Sok boldogságot!
Igen, van okod az aggodalomra. Elsősorban a saját érzelmi jólléted miatt. Elég borzasztó, amikor nem tudsz vele értelmesen beszélni, mert mindig az ital beszél belőle. El sem tudsz jutni a tudatáig, mert az alkohol falába ütközöl. Várod, hogy kijózanodjon, de akkor kezdődik előlről.
A hasa/gyomra egyelőre -szerintem legalábbis- csak a sok folyadéktól van kitágulva, de persze az sem egészséges. A hasvízkórnak más tünete is van, és az elsősorban a töményszeszt ivók betegsége.
Ebben a kapcsolatban nem érte, hanem magadért kellene aggódnod.
"nyolcasával issza a sört amikor csak teheti." De szerinted nem alkesz.
Akkor micsoda?
42 évesekre már nem srác, meg csaj a megfelelő kifejezés, hanem férfi és nő.
Nem gyerekekről van szó! Vagy igen, de az már elég baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!