Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Randizom 1sráccal (én csaj...

Randizom 1sráccal (én csaj vagyok) akivel 1idősek vagyunk,42 éves.remek srác, imádom, szeretnék vele járni, holott esténként és máskor vedeli a sört saját bevallása szerint is. az egészsége aggaszt: hatalmas hasa van, és kőkemény.van miért aggódnom?

Figyelt kérdés

#pocak #sör #srác #vedelés #kőkemény has
dec. 29. 15:20
1 2 3
 11/21 tejjelkifili válasza:
79%

#8 az lehet, hogyha nem működik a mája akkor felgyűlik a folyadék a testben. de akkor már rosszul is lenne szerintem.

viszont kevesebb alkohol is alkoholizmus lenne.

és amúgy ha majd egyszer valami nehézség éri az lesz a valódi probléma. Akkor még jobban az alkohol lehet ami kitölti az életét.

Ez így fenntarthatatlan :(

dec. 29. 15:50
 12/21 Szolovjov ***** válasza:
89%
#6 Napi 2 üveg az nem mennyiség. Itt azonban azt mondja a hölgy, hogy nyolcasával issza. Azt már kicsit sokallom, bármilyen egészséges is a sör.
dec. 29. 15:50
 13/21 A kérdező kommentje:

azt nem mondta h esténként is sörözik csak hétvégente és bármikor máskor.

de nekem egyértelmű h esténként is így lazit meló után, egyszerűen csak így van. olyan van h valaki csak hétvégén nagyivó de esténként szinjózan?

dec. 29. 15:51
 14/21 Senior Séf ***** válasza:
87%
A fickó magának való, alkesz, a női lélekkel kezdeni nem tudó fazon. Kerüld el jó messze.
dec. 29. 15:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Rengetegen beleestek már ilyen kapcsolatba ahol az alkohol lesz majd a főszerep és 42 évesen ez később majd fokozódik, de te tudod.
dec. 29. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
42 évesen nem fura azt mondani hogy valakivel járni akarsz?
dec. 29. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Ezért nem tudok együttérezni az alkoholizmus miatt bántalmazott nőkkel. Legtöbb esetben, mint most is, maguknak választják.

Sok boldogságot!

dec. 29. 16:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen, van okod az aggodalomra. Elsősorban a saját érzelmi jólléted miatt. Elég borzasztó, amikor nem tudsz vele értelmesen beszélni, mert mindig az ital beszél belőle. El sem tudsz jutni a tudatáig, mert az alkohol falába ütközöl. Várod, hogy kijózanodjon, de akkor kezdődik előlről.

A hasa/gyomra egyelőre -szerintem legalábbis- csak a sok folyadéktól van kitágulva, de persze az sem egészséges. A hasvízkórnak más tünete is van, és az elsősorban a töményszeszt ivók betegsége.

Ebben a kapcsolatban nem érte, hanem magadért kellene aggódnod.

dec. 29. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

"nyolcasával issza a sört amikor csak teheti." De szerinted nem alkesz.

Akkor micsoda?

dec. 29. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
80%

42 évesekre már nem srác, meg csaj a megfelelő kifejezés, hanem férfi és nő.

Nem gyerekekről van szó! Vagy igen, de az már elég baj.

dec. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!