Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valakit akarata ellenére...

Ha valakit akarata ellenére bedrogoznak(velem történt), egy adag is lehet annyira veszélyes hogy végleges károkat okoz vagy akár végzetes is lesz?

Figyelt kérdés

Remelem nem törlik a kérdést mivel segítséget akarok kérni...

egyszer bedrogoztak... vízben volt feloldva ecstasy.

Nagyjából 2 deci vizet ihattam meg, hogy mennyi volt benne maga a drog azt nem tudom...

Én többször hallottam már hogy azért sem ajánlják a drogot mert akar az elsőbe bele lehet halni. Ez tényleg így van? Csak szerencsém volt és egy molesztáló kretén miatt meg is hallhattam volna?

Nagyon érzékeny vagyok mindenre, az alkoholra is.

Kamaszként egyszer beleszívtam egy herbal cigibe, attól is latomasiam voltak és pánikrohamot kaptam.

Az ecstasy-tól nagyjából 8-9 órán keresztül be voltam pörögve, amikor kiment a hatása, akkor nagyon furcsán éreztem magam és kb 2 napig nem tudtam aludni...

Szóval csak kiváncsi lennék. Ennyibe is bele lehet halni, főleg ha valaki érzékeny, vagy nem?

dec. 28. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki nem történt bajod. Más felé ne táplálj gyűlöletet (csak neked lesz jobb). És ne foglalkozz ezzel (mindenki csinált hülyeségeket). Lépj tovább és a jövőddel kapcsolatosan próbálj minél pozitívabb lenni. Ennyi az én tanácsom ;)
jan. 20. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Rendőrségi feljelentést akarsz tenni, vagy miért fontos, hogy elviekben mit tud ez okozni, ha gyakorlatban nem lett gond? Vagy mi a célod?
jan. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!