Korpás a hajam, használtam nizoralt, de ideiglenesen eltűnik, utána újból kijon! Valaki egy végleges megoldást?
Nem tudom férfi vagy-e
Én nekem körömnyi vastag tudott lenni a fejbőrömön a korpa hiába mostam, és nem attól függött hogy mennyire hosszú a hajam.
Aztán egyszer levagtam hajvágo géppel nullassal. Kicsit hülyén néztem ki, meg a kornyezetemnek is idő volt megszokni. Kb 1 hónapig mindig nagyon rövid volt, szó szerint éreztem hogy lélegzik minden mosás után a fejbőröm. Aztán helyrejott a hajam is visszanővesztettem. De előtte már borzalmas volt, állandóan viszketett a fejem és mikor megvakartam a körmöm alatt tiszta korpa volt. Hiába mostan rendszeresen a fejemet csak ez segített.
De nyilván ha nő vagy, vagy hiú vagy a frizurádra férfiként akkor ez nem járható
Probaltad, hogy mindig megszaratidod a hajad mosas utan?miota hasznalsz nizoralt? Rajta hagyot 5 percig? Ha nem segit a nizoral probald a t gelt, nekem is ez a tervem, mert headendscholders melett is apro korpaim vannak..
Patikai oocso kenes sampont probaltad mar? Sokaknak, az is segit,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!